Μαύρος Γάτος

Σάλος με την παράτυπη εγγραφή της ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ στο ΕΙΑΣ! Ακόμη να απαντήσει Η ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Μαύρου γατούλη για την παράτυπη (σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό του ΕΙΑΣ) εγγραφή ώς τακτικού μέλους του ΕΙΑΣ της ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ε.Ε.

Χαρακτηριστικά εχθές τα τηλέφωνα του μαύρου γάτου δε σταματούσαν να χτυπούν από εξοργισμένους επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι ανέφεραν πως ” Δεν είναι το πρόβλημα η εγγραφή ή όχι , αλλώστε λεφτά θα δώσει στο ΕΙΑΣ, αυτό που ενοχλεί είναι η παρατυπία, η μη τήρηση του κανονισμού”

Αλλος συνάδελφος ανέφερε πως “Δηλαδή γιατί εγώ που έχω Ε.Ε να μή μπορώ να εγγραφώ αν θέλω στο ΕΙΑΣ και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να μπορεί να το κάνει;”

Πολλοί πιστεύουν πως το ΕΙΑΣ και συγκεκριμένα η κα Νάντια Σταυρογιάννη, πρόεδρος του Σωματείου , θα πρέπει να απαντήσει στην εν λόγω καταγγελία κάτι που ο μαύρος γάτος δεν πιστεύει οτι θα το κάνει, δεδομένης της πολιτικής που έχει το ΕΙΑΣ…και κάποιοι “διπλανοί” φορείς, να μην απαντούν και απλα να σιωπούν!

Δείτε εδώ την χθεσινή αποκάλυψη του μαύρου γατούλη για το θέμα

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε