Σάλος μετά τις καταγγελίες ΜΕΡΕΛΗ για αντιθεσμικές διαδικασίες σε συνεδρίαση του Ε.Ε.Θ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Σάλος μετά τις καταγγελίες ΜΕΡΕΛΗ για αντιθεσμικές διαδικασίες σε συνεδρίαση του Ε.Ε.Θ!

Σάλο έχουν προκαλέσει στον επαγγελματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης οι καταγγελίες του κ. Μερελή Κυριάκου, ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Yποστήριξης Επιχειρήσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις οποίες χωρίς καμιά προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς φυσικά να προβλέπεται στην Ημερήσια Διάταξη της πρόσφατης συνεδρίασης, ξαφνικά, μια «συνάδελφος» παρουσίασε εκπροσώπους γνωστού Ομίλου ιατρικών διαγνωστικών κέντρων, απαιτώντας να ενημερώσουν για τις δραστηριότητες του Ομίλου τους και για εκπτωτικά πακέτα ιατρικών υπηρεσιών ειδικά για τα μέλη του Ε.Ε.Θ.!

Το θέμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι σύμφωνα με τον κ. Μερελή τόσο ο πρόεδρος κ. Ζορπίδης, όσο και ο γενικός γραμματέας του Ε.Ε.Θ. κ. Θεοτόκης, αλλά και ένας στενός κύκλος μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που έχουν υπό την επιρροή-εξάρτησή τους, επέμειναν πεισματικά να ακούσουνε τους εκπροσώπους του Ομίλου, παρά τις έντονες αντιρρήσεις τόσο του ιδίου του κ. Μερελή όσο και άλλων συναδέλφων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει και παλαιότερα δημιουργήσει προβλήματα “ροκανίζοντας” τον χρόνο σημαντικών συναντήσεων του Δ.Σ του ΕΕΘ με κλαδικούς φορείς για θέματα που αφορούσαν τις “αντιδράσεις” σε δημοσιεύσεις στο FACEBOOK!

Εδώ ο Μαύρος Γάτος απαντάει με ένα ΧΑΧΑΧΑ 😛

Δείτε εδώ ολόκληρη την καταγγελία του κ. Μερελή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

Υ.Γ Σοβαρά τώρα, συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοια άτομα στο Ε.Ε.Θ;  Ο χρόνος μετράει αντίστροφα !

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν