Σάλος μετά τις καταγγελίες ΜΕΡΕΛΗ για αντιθεσμικές διαδικασίες σε συνεδρίαση του Ε.Ε.Θ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σάλο έχουν προκαλέσει στον επαγγελματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης οι καταγγελίες του κ. Μερελή Κυριάκου, ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Yποστήριξης Επιχειρήσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις οποίες χωρίς καμιά προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς φυσικά να προβλέπεται στην Ημερήσια Διάταξη της πρόσφατης συνεδρίασης, ξαφνικά, μια «συνάδελφος» παρουσίασε εκπροσώπους γνωστού Ομίλου ιατρικών διαγνωστικών κέντρων, απαιτώντας να ενημερώσουν για τις δραστηριότητες του Ομίλου τους και για εκπτωτικά πακέτα ιατρικών υπηρεσιών ειδικά για τα μέλη του Ε.Ε.Θ.!

Το θέμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι σύμφωνα με τον κ. Μερελή τόσο ο πρόεδρος κ. Ζορπίδης, όσο και ο γενικός γραμματέας του Ε.Ε.Θ. κ. Θεοτόκης, αλλά και ένας στενός κύκλος μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που έχουν υπό την επιρροή-εξάρτησή τους, επέμειναν πεισματικά να ακούσουνε τους εκπροσώπους του Ομίλου, παρά τις έντονες αντιρρήσεις τόσο του ιδίου του κ. Μερελή όσο και άλλων συναδέλφων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει και παλαιότερα δημιουργήσει προβλήματα “ροκανίζοντας” τον χρόνο σημαντικών συναντήσεων του Δ.Σ του ΕΕΘ με κλαδικούς φορείς για θέματα που αφορούσαν τις “αντιδράσεις” σε δημοσιεύσεις στο FACEBOOK!

Εδώ ο Μαύρος Γάτος απαντάει με ένα ΧΑΧΑΧΑ 😛

Δείτε εδώ ολόκληρη την καταγγελία του κ. Μερελή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

Υ.Γ Σοβαρά τώρα, συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοια άτομα στο Ε.Ε.Θ;  Ο χρόνος μετράει αντίστροφα !

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω