ΣΑΛΟΣ! Το “λαθάκι” του ΕΙΑΣ για την LIFE PLAN επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το EIAΣ έσπευσε να διορθώσει το «λάθος» στο δελτίο τύπου που αναφερόταν στην εγγραφή της LIFE PLAN συμφερόντων Γαβαλάκη , ως τακτικό μέλος του ΕΙΑΣ.  (Δείτε εδώ σχετικά )

Το «τακτικό» μετατράπηκε χαλαρά και απροβλημάτιστα συνδεδεμένο – όπως θα έπρεπε να ήταν βάσει καταστατικού – αφού πέρασαν σχεδόν δύο 24ωρα από το δημοσίευμα του Μαύρου Γάτου που διαπίστωνε ότι η LIFE PLAN δεν είχε το καταστατικό δικαίωμα να γίνει τακτικό μέλος λόγω της εταιρικής της μορφής.

Δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα :
1. Τι ήταν αυτό που έψαχναν επί δύο 24ωρα προκειμένου να διορθώσουν το τυπογραφικό «λάθος»; Μήπως , μια ωραία δικαιολογία προκειμένου να δικαιολογηθεί το αδικαιολόγητο και να ξεχαστεί το όλο θέμα; Γιατί πολλοί θα έβλεπαν το εν λόγω δελτίο τύπου και ελάχιστοι έως κανείς δεν θα έψαχνε το καταστατικό του ΕΙΑΣ … και θα περνούσε!

2. Για ποιο λόγο το δελτίο τύπου εκθειάζει με τόσο εμφανές επικοινωνιακό άγχος τον κ. Γαβαλάκη; To σχόλιο του Μαύρου Γάτου δεν αναφέρθηκε στον αν ο κ. Γαβαλάκης υποστηρίζει την εκπαίδευση και αν ειναι “θιασώτης ” της, (κακή επιλογή λέξεων κύριοι – δημιουργεί περίεργες εικόνες αυτό το επίθετο!)

Το σχόλιο αναφερόταν στον τρόπο με τον οποίο η εταιρία του βρέθηκε ως τακτικό μέλος του ΕΙΑΣ ενώ δεν προβλεπόταν από το καταστατικό! Αλλο το “αγαπώ την εκπαίδευση” και άλλο το “μπαίνω σε έναν οργανισμό με δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι χωρίς να δικαιούμαι”.

Ο Μαύρος Γάτος δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει το «τυπογραφικό λάθος» στο δελτίο τύπου , αλλά εδώ θα είμαστε KAI στις επόμενες εκλογές του ΕΙΑΣ για να δούμε ως τι θα επανεκλεγεί ως κος Γαβαλάκης στο ΔΣ – με τη θεσμική του ιδιότητα ή ως μέλος του ΕΙΑΣ.

Νιάου…

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο