Σχόλιο του Γ. Νικολάκου για τη νέα παράταξη στο Ε.Ε.Α: ένας καλός Sous-Chef για να έχει ελπίδες να γίνει Chef πρέπει να είναι αυτόφωτος κι έμπειρος κι όχι ετερόφωτος και καρπαζοεισπράχτορας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Διαβάστε το σχόλιο του μεσίτη Ασφαλίσεων κ. Γιώργου Νικολάκου σχετικά με την ανάρτηση του μαύρου γάτου με τίτλο :Ξεκίνησαν Οι Ζυμώσεις Για Τη Νέα Παράταξη Στο Ε.Ε.Α

Όπως και να το κάνουμε αγαπητοί φίλοι είναι άλλο Chef και άλλο ο Sous-Chef ο οποίος ειναι δεύτερος τη τάξει στην κουζίνα αλλά πάντα ελπίζει σε προαγωγή. Ένας καλός Sous-Chef για να έχει ελπίδες για προαγωγή, εκτός του ότι πρέπει να είναι έξυπνος, πρέπει να ξέρει και τα υλικά μαγειρέματος καλά, αλλά και να τα συνδυάζει σωστά, ώστε να βγαίνει καλό αποτέλεσμα. Το κυριότερο όμως όλων είναι ότι, ένας καλός Sous-Chef για να έχει ελπίδες να γίνει Chef πρέπει να είναι αυτόφωτος κι έμπειρος κι όχι ετερόφωτος και καρπαζοεισπράχτορας. Οπότε δυστυχώς γι αυτόν, δεν βλέπω μέλλον και καλό είναι να ασχοληθεί με την επιμόρφωσή του σε θέματα της αγοράς και με το γραφείο του.

Σημείωση για αγαπουλιάριδες αποστολής εξωδίκων

Παρακαλούμε όπως τα στείλετε την γνωστή μέρα και ώρα (πάντα Δευτέρες  – ανυπομονούμε)

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο