Σχόλιο του κ. Γ. Νικολάκου για την αποκάλυψη του Μαύρου Γάτου και τον αποκλεισμό των διαμεσολαβητών απο το πρόγραμμα της Αττικής

Facebook
Twitter
LinkedIn

Λάβαμε και σας δείχνουμε το προσωπικό σχόλιο/άποψη του συναδέλφου κ. Γ. Νικολάκου σχετικά με το τελευταίο άρθρο του Μαύρου Γάτου με τίτλο ΦΡΙΚΗ! Το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Της Περιφέρειας Αττικής Πήρε Παράταση Έως 21/12 Και Οι Διαμεσολαβητές Είναι ΕΚΤΟΣ!

Αγαπητέ μαύρε γάτε

Μια μικρή διαπίστωση που έκανα στους ΚΑΔ ήταν, ότι επιδοτούνται και επωφελούνται από το πρόγραμμα τόσο οι λογιστές όσο και οι δικηγόροι, καθώς και πλήθος άλλων επαγγελμάτων και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που απασχολούν προσωπικό, εκτός ασφαλώς των ΚΑΔ του συνόλου των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων των διαμεσολαβούντων ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Βέβαια πουθενά δεν είδα τον πρόεδρο των δικηγόρων ή των λογιστών να μοστράρει μαζί με υφυπουργούς ή τον κο Πατούλη σε φωτογραφίες και Î �α κάνουν εκτενείς ανακοινώσεις για το θέμα Εάν τελικά χαθεί και αυτή η ευκαιρία ώστε να συμπεριληφθεί και ο δικός μας ΚΑΔ θα επιβεβαιωθούν για άλλη μία φορά τα εξής : 1. Ότι έχουμε πιο όμορφους προέδρους στα σωματεία μας, ικανούς μόνο για να φωτογραφίζονται στα σαιτς και να προβάλλονται σε βίντεο και κανάλια, αλλά ανίδεους να παρέμβουν σε πιο ουσιαστικές δράσεις, που αφορούν το σύνολο της διαμεσολάβησης. Διότι πως εξηγείται το γεγονός ότι ενώ διαθέτουμε πλήθος σωματείων με προέδρους επικεφαλής γνώστες τους ασφαλιστικού αντικειμένου και μÎ �λιστα με πρόεδρο του ΕΕΑ τον κο Χατζηθεοδοσίου και τον ίδιο διαμεσολαβητή ασφάλισης και να μην μπορούμε να μοιράσουμε δυο γαϊδουριών άχυρα? Για ποιο λόγο μετά τις περισπούδαστες ανακοινώσεις διαφόρων προέδρων των φορέων μας, ΕΝΑΣ δεν το έψαξε μέσω των συμβούλων ή δικηγόρων ή λογιστών των σωματείων η της περίφημης άτυπης ΕΑΔΕ να παρέμβει και να λύσει το θέμα? Πως οι άλλοι τα κατάφεραν ? Έτσι εξάλλου εξηγείται και το γεγονός της αποτυχίας στις διαπραγματεύσεις και την ουσιαστική “εκκαθάριση” της ενοχλητικής ιδιότητας των ανεξάρτητων ασφα λιστικών συμβούλων και την μετατροπή τους σε πράκτορες? Ποιοι διαμαρτυρήθηκαν γι’ αυτό? Κανείς!!!!!! Ποιοι μεσολάβησαν στις διαπραγματεύσεις για την νέα IDD? Οι ίδιοι και οι ίδιοι !!!
Σέβομαι ασφαλώς και αναγνωρίζω τις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου του ΕΕΑ και τις μεγάλες αλλαγές που έκανε για το εκσυγχρονισμό του ΕΕΑ επ’ ωφελεία ολων των μελών του αλλά μέχρι εκεί. Διότι σε ότι αφορά την διαμεσολάβηση εκτός του φιλοδωρήματος των €800 που πήραμε λόγω ένταξης των ΚΑΔ από εκεί και πέρα, κι εφόσον χάσουμε κι αυτή την επιδότηση στις επιχειρήσÎ �ις μας ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ πρέπει να πάνε σπίτι τους ΜΑ ΟΛΟΙ. Οσο για τους διαμεσολαβούντες είναι άξιοι της τύχης τους γιατί τέτοιοι ηγέτες τους πρέπει αφού εξακολουθούν να τους ψηφίζουν και να απευθύνονται για να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους εκτός αν θέλουν να βλέπουν τηλεπερσόνες στα κανάλια και τους αρέσει!!!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν