Μαύρος Γάτος

Σιγοψιθυρίζει ο Χατζηθεοδοσίου για τα προγράμματα ΕΣΠΑ από τα οποία αποκλειστήκαν οι διαμεσολαβητές

Facebook
Twitter
LinkedIn
"Πετάει" η Mega Brokers! Άργησε αλλα μίλησε! Ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου έπειτα από το άρθρο του Μαύρου Γάτου για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου!

Περίεργη η χαμηλόφωνη και χωρίς τυμπανοκρουσίες ανακοίνωση του προέδρου του ΕΕΑ κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου πως «το ΕΕΑ βρίσκεται σε συζήτηση με του Περιφερειάρχες για την ένταξη του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στα προγράμματα ενίσχυσης διευκρινίζοντας βέβαια την προϋπόθεση του μειωμένου τζίρου.»

Και βέβαια ο λόγος είναι προφανής!

Διότι πρώτος ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη αντιλήφθηκε το πρόβλημα και εντός λίγων ωρών αντέδρασε αποστέλλοντας επιστολές διαμαρτυρίας στους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και προχώρησε σε επικοινωνίες προκειμένου να διορθωθεί το ζήτημα.

Είναι σαφές πως αν -όπως κάνει συνήθως- ο κ. Χατζηθεοδοσίου μιλούσε για το θέμα και έδινε τη δημοσιότητα που δίνει πάντα θα έδινε point στον ΣΔΑΕ που πρώτος κίνησε το θέμα, κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση!

Να θυμίσουμε πως ο ΣΔΑΕ ήταν αυτός που αντέδρασε στην περιβόητη εκδήλωση του ΕΕΑ μαζί με την ΕΑΕΕ στη Θεσσαλονίκη πέρσι τέτοιο καιρό, όταν εγινε γνωστό πως δεν είχαν προσκληθεί ούτε ο ΣΔΑΕ αλλά ούτε και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!

Τότε ο ΣΔΑΕ είχε αντιδράσει έντονα με αποτέλεσμα στην εν λόγω εκδήλωση να παρευρεθούν δέκα νοματαίοι.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε