Σήμερα στις 15.00 η αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου στον ΠΣΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η μεγάλη μέρα για τον ΠΣΑΣ μόλις ξημέρωσε.

Σήμερα στις 15.00 στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην διεύθυνση Κλεισθένους 15, Αθήνα  θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία αλλα και η Γενική Συνέλευση του ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ που την περίοδο 2017 – 2020 ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ οικονομικά απο τις τότε ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΧΡΗΣΕΩΝ 2017 – 2020 η οποία θα κοινοποιηθεί στα μέλη ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΜΟΜΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΙΚΟ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. 

Ο μαύρος Γάτος θα “ακούει” τις συνομιλίες της Γενικής Συνελεύσεως και θα σας μεταφέρει τα HOT που ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Τα μέλη του ΠΣΑΣ (αυτά που πλήρωσαν την συνδρομή τους – όχι κάτι λαμόγια που πάνε να βάλουν υποψηφιότητα ενώ έχουν ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΣΑΣ) πρέπει να είναι όλα στην Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ και αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν