Μαύρος Γάτος

Σκάνδαλο ΠΣΑΣ – Καλέστε τα κλαδικά media στην Γενική Συνέλευση !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μονόδρομο αποτελεί η πρόσκληση των κλαδικών μέσων ενημέρωσης απο το Δ.Σ του ΠΣΑΣ στην Γενική Συνέλευση η οποία θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 2/11/2022

Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΣΑΣ με τα δεκάδες χιλιάδες ακαταχώρητα έξοδα στα βιβλία και ακόμη περισσότερα που δέν είχαν καμία σχέση με την δραστηριότητα του σωματείου πρέπει να αποκαλυφθεί ΔΗΜΟΣΙΩΣ και να μήν υπάρξει η παραμικρή περίπτωση κουκουλώματος.

Πληροφορίες του Μαύρου Γάτου αναφέρουν πως παλαιότερα μέλη του ΔΣ , τα οποία θα βάλουν εκ νέου υποψηφιότητα (σά δε ντρέπονται) προσπαθούν να καλύψουν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ προκειμένου να γλυτώσουν τις άδειες πρακτόρευσης που έχουν και να αποφύγουν τον εισαγγελέα.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που θέλουν την κάθαρση του ΠΣΑΣ και την αλλαγή σελίδας στην διοίκηση αλλα και την εικόνα του παλαιότερου σωματείου της χώρας.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΙΚΟ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ   – ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ -ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ – ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΚΛΟΤΣΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΙΚΟ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ – ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ -ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ – ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

 

Υ.Γ Και πές τον τσαρλατάνο που αρθρογραφεί σε κλαδικό μέσο ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ και να ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΣ πρίν ο εισαγγελέας του χτυπήσει το ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από