Σοβαρό ΑΤΟΠΗΜΑ της ΕΣΑΠΕ σε ανακοίνωσή της!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος: Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος - δέν γράφονται ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Συγκεκριμένα η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει “Στην ΕΣΑΠΕ πιστεύουμε ότι η συνεργασία των Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης είναι επιβεβλημένη, κάτι το οποίο επιτυχώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, εξελικτικά κυρίως μέσω της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) ”

Προφανώς πρόκειται για κάποιο λάθος δεδομένου οτι η συνεργασία των σωματείων διαμεσολάβησης επιτυγχάνεται μέσα απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) και όχι απο την ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ με την ονομασία ΕΑΔΕ.

Να αναφέρουμε εδώ πως συγκεκριμένο πρόσωπο που ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ πίσω απο την ΕΑΔΕ προσπάθησε κατ επανάληψη να ΠΕΤΑΞΕΙ απ έξω την ΠΟΑΔ και να φέρει τα σωματεία απευθείας στη ίδια.

Ομως, με ισχυρή ΠΟΑΔ και κυρίως με μέλη της να ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ και να μήν τρέχουν πίσω απο τον ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ αυτά δέν περνάνε.

Ειδικά όταν η ΕΑΔΕ…..μετράει μερικές εβδομάδες ύπαρξης ακόμη, λόγω της λήξης της διάρκειας που αναφέρεται στο καταστατικό της.

Δείτε το καταστατικό της ΕΑΔΕ εδώ.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο