Στα μουλωχτά η έκτακτη γενική συνέλευση του ΠΣΣΑΣ! Τί φοβάστε στο ΔΣ; Μην το μάθουν τα μέλη σας ;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στα μουλωχτά έτρεξαν να διεξάγουν την έκτακτη γενική συνέλευση οι κύριοι του Δ.Σ του ΠΣΣΑΣ.

Για ποιο λόγο η ανακοίνωση για την Γ.Σ έγινε μέσω του site insurancedaily.gr συμφερόντων ΜΩΡΑΚΗ; Γνωστοί οι λόγοι αν κρίνουμε από την απαράδεκτη αρθρογραφία του για συλλόγους διαμεσολαβητών έως και της ΠΟΑΔ!

Άλλωστε ο ΜΩΡΑΚΗΣ είναι «οπού φυσάει ο άνεμος» και αυτό διότι πριν μερικά χρόνια έκανε κριτική για την «φούσκα» του Εθνικού μας GLOBAL SPEAKER , λίγα χρόνια αργότερα έγραφε με τα θερμότερα λόγια για το παρεάκι του ΠΣΑΣ που λυμαίνεται τον σύνδεσμο για ίδιο όφελος και πριν μερικές ημέρες (επιτέλους) αναφερόταν στον αγώνα που δίνει η πρόεδρος του ΠΣΑΣ.

Πάμε όμως στο ζουμί. Όσοι λίγοι διάβασαν insurancedaily την προηγούμενη Τετάρτη 16 του μήνα έπεσαν επάνω στην εξής ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση.
Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:00 στο ξενοδοχείο Athens Avenue.
Το θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η τροποποίηση καταστατικού λόγω της νέας Νομοθεσίας περί Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και ανάγκης εκσυγχρονισμού του, με τροποποίηση, αναδιατύπωση, προσθήκη, κατάργηση και αναρίθμηση άρθρων του Καταστατικού και δη των με αριθμούς 1, 5, 6, 7, 10, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 25, 26.
Συμμετοχή στη Γ.Σ. και δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμιακά τακτοποιημένα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο Σύνδεσμο ένα χρόνο πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ. σύμφωνα με το Καταστατικό.

Για ποιο λόγο η ανακοίνωση για την έκτακτη γενική συνέλευση δεν αναρτήθηκε από τις υπόλοιπες κλαδικές ιστοσελίδες; Όλα τα μέλη του ΠΣΣΑΣ διαβάζουν insurancedaily ;;;;
Και βέβαια μη γυρίσουν να μας πουν ότι το έστειλαν γιατί ο μαύρος γατούλης γνωρίζει πολύ καλά ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY ΜΩΡΑΚΗ.

Μήπως δεν ήθελαν να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό το γεγονός ότι θα προχωρούσαν σε αλλαγές στο καταστατικό τους;

Μήπως πίσω από τις αλλαγές που έγιναν στο καταστατικό (και ακόμη να τις μάθουμε) κρύβονται συμφέροντα των μελών του ΔΣ;

Αληθεύει ότι ο γουοναμπής πολιτικός σε συνεργασία με τον Ερντογάν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Π.Σ.Σ.Α.Σ για να αποδυναμώσουν την Π.Ο.Α.Δ αλλά και τα λοιπά μικρά και μεγάλα σωματεία της χώρας δεδομένου ότι τελευταία……ύψωσαν ανάστημα και δεν μπορούσε να κάνει άλλο παιχνίδι;

νιάου

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν