Μαύρος Γάτος

Στασινόπουλος, Λελεδάκης και Μαρκουίζος έφαγαν ΠΟΡΤΑ απο το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση που έχει ως εξής:

“Η Διοίκηση του Συλλόγου ενημερώνει τα μέλη και τους συνεργαζομένους με αυτόν φορείς ότι τα (4) πρώην μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κάρολος Μαρκουϊζος, Παναγιώτης Λελεδάκης, Ιωάννης Στασινόπουλος και Θεόδωρος Μουτάφης μαζί με άλλα μέλη ή και μη μέλη του Συλλόγου με κατεπείγουσα αίτησή τους προς το Πρωτοδικείο Αθηνών ζήτησαν την «ανατροπή» της εσφαλμένης, όπως δήλωσαν από 1.12.2020 προσωρινής διαταγής του κ. Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, με την οποία διορίστηκε η υπάρχουσα Διοίκηση και την αντικατάσταση των διορισθέντων δι’ αυτής μελών.

Η εκδίκαση της αίτησης αυτής έγινε στις 29.12.2020 και αυθημερόν εκδόθηκε η απόφαση από την κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών, που απέρριψε αυτό το αίτημα με πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία δεχθείσα τις ενστάσεις, που πρόβαλε ο Σύλλογος, ως απολύτως βάσιμες.

Έτσι «αφαιρέθηκε» κάθε πρόσχημα των παραπάνω μελών ότι μη σύννομα διορίσθηκε αυτή η διοίκηση, ότι τα διορισθέντα πρόσωπα ήταν ακατάλληλα και ότι κατάλληλα πρόσωπα είναι μόνον αυτά, που προτείνονται από αυτούς.

Το θέμα εδώ δεν είναι ποιος κέρδισε ή ποιος έχασε αυτή τη δίκη. Το θέμα είναι ότι τα πρώην αυτά διοικητικά μέλη δεν έχουν καμιά δικαιολογία πλέον για να μην παραδίδουν το ταμείο, το Αρχείο, τους κωδικούς του Η/Υ, του TAXIS, των Τραπεζών κλπ. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι με τέτοιες ενέργειες και παραλείψεις δεν προσφέρουν υπηρεσίες στον Σύνδεσμο.

Θα πρέπει να κατανοηθεί ότι ο Σύνδεσμος δεν ανήκει σε κανέναν. Ο Σύνδεσμος έχει ανάγκη από χρηστή άσκηση διοικητικής εξουσίας, που αυτή για να υπάρχει θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις διατάξεις του καταστατικού, στις διατάξεις των νόμων, αλλά και στις αρχές της αξιοπρέπειας, της ευθύτητας και του συνεργατικού πνεύματος. Οι αντιδικίες δεν ωφελούν ούτε τον Σύνδεσμο ούτε τα μέλη. Ο Σύνδεσμος έχει ανάγκη από αιρετή διοίκηση και θα την αποκτήσει πολύ ενωρίτερα από τις δικαστικές προθεσμίες. Τα διορισθέντα πρόσωπα υπόσχονται ότι αυτή θα εκλεγεί δημοκρατικά και γνήσια από την ανόθευτη εκλογική βάση.”

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε