Μαύρος Γάτος

Σταθερός για ακόμη μία φορά ο αριθμός των ατόμων (3) που παρακολουθούν διαδικτυακή εκδήλωση του Ε.Ε.Α

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σταθερός είναι ο αριθμός των ατόμων που παρακολουθούν τις online διοργανώσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για ακόμη μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα σήμερα 3 είναι οι άνθρωποι (εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μαύρος Γάτος) που βλέπουν την τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετέχει ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο κ. Σταικούρας.

Να θυμίσουμε πως ο μέσος όρος των ανθρώπων που παρακολουθούν τις τηλεδιασκέψεις του Ε.Ε.Α οι οποίες μεταδίδονται από το youtube ανέρχεται σε 3  (και άρα είναι πανεύκολο να τις δεί κάποιος)

Δείτε το χαρακτηριστικό screen shot απο την εν λόγω τηλεδιάσκεψη και αναμένουμε το…..νέο εξώδικο που θα μας έρθει την επόμενη Δευτέρα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τι θα συμβεί με την ασφάλιση των ηλεκτρικών πατινιών και των αυτοκινούμενων οχημάτων;

Ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ κατέβαλαν πρόσφατα τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτά τα μέσα μεταφοράς μπορούν να αποφέρουν μεγάλα οφέλη, διότι προσφέρουν

Ποιοί είναι οι λόγοι που κρατούν καθηλωμένη την ασφαλιστική αγορά ; Η Δήμητρα Λύχρου ΑΠΑΝΤΑΕΙ

Αναδημοσίευση συνέντευξης της προέδρου της ΕΕΑΕ κυρίας Δήμητρας Λύχρου στην Μαίρη Φώτη και την εφ. “Δημοκρατική” της Ρόδου. Παρά την αύξηση εργασιών

Τραπεζικά ιδρύματα στην Πάτρα τηλεφωνούν σε πελάτες τους, προτείνοντάς τους ασφάλειες ακόμη κι αν έχουν ήδη ασφαλιστήριο σε χαμηλότερη τιμή! (video)

Για το φαινόμενο του αθέμιτου ανταγωνισμού και την αντιμετώπισή του μέσω συλλογικών δράσεων μίλησαν στο Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο και στον Αριστείδη Βασιλειάδη οι κ.κ. Ανδρέας Ντακόλιας, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Μέλος του