Μαύρος Γάτος

Συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΣ βγάζουν ανακοινώσεις χωρίς την έγκριση …..της ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Δεν έχει τέλος η θρασύτητα συγκεκριμένων μελών του Δ.Σ του Π.Σ.Α.Σ τα οποία χωρίς να αναφέρουν ποιοι είναι ονομαστικά (!!!) κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά ανακοινώσεις σχετικές με το μεγάλο σκάνδαλο του Π.Σ.Α.Σ και της περιβόητης RAZZMATAZZ EVENTS εταιρείας ταξιδίων….που ανέλαβε χωρίς διαγωνισμό την διοργάνωση του MDRT Day στην Αθήνα τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

Μάλιστα έχουν το θράσος μεταξύ άλλων να αναφέρουν πως “το διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Α.Σ οφείλει να λειτουργεί με δημοκρατικές αρχές”!!! Τη στιγμή που ….μόνο δημοκρατική διαδικασία δεν ήταν αυτή του να εκδώσουν Δ.Τ χωρίς την συναίνεση όλων των μελών!

Μιλάνε για μεθοδεύσεις …..αυτοί που είχαν συνηθίσει χρόνια τώρα να μεθοδεύουν οι ίδιοι αποφάσεις!

Μιλάνε για “λάσπη στον ανεμιστήρα” υπονοώντας το ρεπορτάζ του μαύρου γάτου που ξεσκέπασε όλη την υπόθεση της περιβόητης RAZZMATAZZZ Events με την διπλή καταχώρηση στο ΓΕΜΗ!! (μία με Α.Φ.Μ και μία χωρίς Α.Φ.Μ!!!)

Ενδεικτικά στην επιστολή που αναρτήθηκε σε συγκεκριμένο κλαδικό μέσο αναφέρει: 

Η σύμβαση για τη διεξαγωγή του συνεδρίου του MDRT το οποίο είναι ευθύνη της επιτροπής επικοινωνίες του οργανισμού αυτού στην Ελλάδα, ζητήθηκε και ελέγχθηκε από την επί έντεκα χρόνια, νομικό σύμβουλο του συνδέσμου μας, έγιναν όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις και κρίθηκε καθ’ όλα νόμιμη. Ωστόσο, το γεγονός αυτό επικοινωνήθηκε στον τύπο ως σκάνδαλο με αποκορύφωμα ψεύδη ότι δήθεν η διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ούτε ΑΦΜ.

Με μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες εποχές, όπου ενώ συγκαλείται και συνεδριάζει διοικητικό συμβούλιο παρευρίσκονται συγκεκριμένα μέλη και μη μέλη, 2-3 τον αριθμό, τα οποία κραυγάζουν και διακόπτουν ώστε να μη διεξαχθεί ομαλά η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με αποκορύφωμα την αποχώρηση ώστε να μην υπάρχει πάλι απαρτία τη στιγμή της ψηφοφορίας. Έτσι ώστε το διοικητικό συμβούλιο να απονευρωθεί από τη δυνατότητα οποιασδήποτε απόφασης, η οποία δεν είναι αρεστή στη κα Γουργούλη, αλλά ακόμα και όταν παίρνει αποφάσεις να μην υλοποιούνται αυτές από την ίδια του την πρόεδρο.

Συμβολικό να πούμε, ότι είναι αδιανόητο για όλους εμάς οι συμβάσεις, οι αποφάσεις, τα οικονομικά και η εν γένει λειτουργία του συνδέσμου να κρίνονται και να βάλλονται από νομικό Ασφαλιστικής εταιρείας που η κυρία Γεωργούλη ενέπλεξε. Δυστυχώς η μέθοδος «πετάω λάσπη», στον ανεμιστήρα πουλάει και δημιουργεί είδηση ενώ αναπαράχθηκαν και εκτός ορίων δημοσιογραφίας στα social media από συγκεκριμένους και κατευθυνόμενους.

Απέναντι σε όλα αυτά, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΣ απαντά ότι έχει άλλη άποψη για τη δημοκρατία και τι είναι αυτό που τελικά προάγει και στηρίζει τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Για αυτό, συντελέσαμε ώστε να γίνει ένα εξαιρετικό συνέδριο του MDRT και εξακολουθούμε να προσπαθούμε για τη δημοκρατική λειτουργία του διοικητικού Συμβουλίου. Oλοκληρώνουμε τον οικονομικό έλεγχο παρ’ όλες τις λειτουργικές δυσκολίες, ενώ προσπαθούμε να ανατάξουμε τη λειτουργία του συνδέσμου. Για μας είναι πιο σημαντικό το κύρος του συνδέσμου, το οποίο όταν θίγεται, ταυτόχρονα μειώνεται και η δυνατότητα διεκδίκησης των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας. Δικαιώματα τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί επίθεση ακόμα και με παραβίαση του νόμου.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν, να λειτουργούμε με αξιοπρέπεια ήθος και Δημοκρατία και δεν θα επιτρέψουμε κανενός άλλου είδους μεθόδευση να επικρατήσει, όσο και αν άλλα κέντρα επιδιώκουν τον ευτελισμό του ιστορικού αυτού συνδέσμου, όσο και αν η κα Γουργούλη έχει μόνο μέλημα να μη γίνει ποτέ συνεδρίαση του ΔΣ προκειμένου να υπερασπίζεται την ιδιοκτησιακή της αντίληψη για το σύνδεσμο και για το αξίωμα του προέδρου, στο οποίο την ανέδειξε το Δ/Σ, οι ίδιοι άνθρωποι δηλαδή που σήμερα συκοφαντεί.

Τα εκτελεστικά όργανα του σωματείου θα αλλάξουν, ώστε να υπάρξει διοίκηση και να λειτουργεί το σωματείο, ώστε να το οδηγήσει σε εκλογές που είναι και η μόνη διαδικασία. Γιατί στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε όλα τα δημοκρατικά εκλεγμένα σώματα και τις αποφάσεις της πλειοψηφίας.

Ο μαύρος γάτος συνεχίζει την έρευνα και θα σας ενημερώσει σχετικά.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ