ΣΥΓΚΛΟ! Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α απαιτεί συγγνώμη από ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη περίπτωση που καταφέρει ο ίδιος να βάλει τους διαμεσολαβητές στο πρόγραμμα της Περιφέρειας!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Είναι αδιανόητα αυτά που διαβάζουμε στα social media και ακόμη πιο αδιανόητα όταν αυτά διατυπώνονται από τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου!

Συνάδελφος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής σε group ασφαλιστών που παρακολουθεί εκτενώς ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α για να βλέπει τι γράφουν (!!!) έγραψε τα εξής:

Το γεγονός ρε παιδιά να αλληλοσυγχέρεστε για το τίποτα με ξεπερνάει.

Είναι πρωτοφανές, ο Πρόεδρος να εξαγγέλει κάτι που θα… γίνει, ενώ το έχει ξαναεξαγγείλει και δεν… έγινε, και οι ίδιοι άνθρωποι που βγήκαν και του λέγανε μπράβο, συγχαρητήρια και χειροκροτούσαν, τότε που το πρωτοεξέγγειλε και δεν… έγινε, οι ίδιοι να βγαίνουν και να τον χειροκροτάνε τώρα που το ξαναεξέγγειλε και δεν… γνωρίζουμε εάν θα υλοποιηθεί. Και να έρχεται και ο Πρόεδρος, επιπλέον, και να τους επευφημεί για αυτό που μάλλον δεν… θα γίνει!!!

Εγώ λέω μακάρι να… γίνει, αλλά κάτι με χαλάει! Μήπως, λέω μήπως, είναι παραγγελιά όλη η ανάρτηση? Μήπως, γιατί τώρα τελευταία του την έλεγε πολύ, του Προέδρου, κάποιος μαύρος …………?

Αλλά μπράβο στον Πρόεδρο όλοι αυτοί ακόλουθοι?

 

Ακολουθεί διάλογος μεταξύ συναδέλφων και τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ και μεταξύ άλλων να καταλήγει γράφοντας:

Είσαι έτοιμος την άλλη εβδομάδα που θα ανακοινώσω το πρόγραμμα με τον Υπουργό και τον περιφερειάρχη να πείς δημόσια συγνώμη έκανα λάθος;

Και λίγο πιο μετά συνεχίζει λέγοντας:

Όταν θα ζητήσεις συγνώμη και θα πείς και το μπράβο!

 

Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζουμε! Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να γράφει σε συνάδελφο δημοσίως πως «θέλει να του ζητήσει συγνώμη δημοσίως και ΜΠΡΑΒΟ (?) αν τελικά μπούν οι διαμεσολαβητές στο Χ πρόγραμμα!!!

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν