Συκοφάντες και λασπολόγοι σύμφωνα με τον κ. Χατζηθεοδοσίου οι δημοσιογράφοι του mavrosgatos.gr! Ατυχείς χαρακτηρισμοί!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πολλές συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι δημόσιοι χαρακτηρισμοί του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ‘συκοφάντες” και “λασπολόγοι” που γράφτηκαν από τον ίδιο σε post στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Γαβαλάκη Δημήτρη, Γ. Γραμματέα του Ε.Ε.Α στο Facebook.

Να θυμίσουμε πως το εν λόγω post του κ. Δ. Γαβαλάκη είχε να κάνει με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του μαύρου γατούλη για την παράτυπη εγγραφή της LIFE PLAN (εταιρείας συμφερόντων Γαβαλάκη) στο Ε.Ι.Α.Σ ώς τακτικού μέλους δίχως να πληροί τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο καταστατικό του Σωματείου.

Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ – αποκάλυψη του ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ

Ο κ. Δ. Γαβαλάκης αφού είδε οτι δεν σώζεται η κατάσταση έτρεξε να δημοσιοποιήσει στοιχεία  και συγκεκριμένα ένα email μεταξύ του ιδίου και του κ. Σοφρωνά απο το Ε.Ι.Α.Σ , πράγμα που έκανε τα πράγματα χειρότερα και επιβεβαίωσε στο 100% την παρατυπία αλλα και την όλη έρευνα-αποκάλυψη του μαύρου γατούλη.

Οι αναγνώστες μας και όχι μόνο αναρωτιούνται για ποιο λόγο ειπώθηκαν δημοσίως τέτοιοι ατυχείς χαρακτηρισμοί , ειδικά από το πληκτρολόγιο του κινητού τηλεφώνου….του προέδρου του Ε.Ε.Α.!!!!

Ο κ. Βασιλειάδης απευθυνόμενος προς τον κ. Χατζηθεοδοσίου κατα την έναρξη της εκπομπής “Ασυμβίβαστοι” που μεταδίδεται απο το web tv του insuranceforum.gr είπε πως “ούτε συκοφάντες είμαστε, ούτε λασπολόγοι, απλά εκφράζουμε την άποψη μας σοβαρά, με στοιχεία και αποδείξεις όπως πάντα. Τελευταία, το να εκφράζουμε την άποψη μας έχει αρχίσει να ενοχλεί κάποιους τελευταία γιατί δεν είχαν συνηθίσει να υπάρχει αντίθετη άποψη απο τη δική τους. Ο καθένας μας κύριοι δικαιούται ΑΠΟΨΗΣ , ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ , ΚΡΙΤΙΚΗΣ και ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ από την στιγμή  που ένα γεγονός εκτίθεται στη δημοσιότητα. Αυτή είναι και η όλη ουσία της δημοκρατίας. Αλλά οι χαρακτηρισμοί συκοφάντες και λασπολόγοι είναι απαράδεκτοι. Και λυπάμαι πολύ που διάβασα αυτές τις λέξεις.”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω