Μαύρος Γάτος

Συνέχεια συγχαρητηρίων για την ΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και απο το nextdeal.gr!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Έπειτα από τα συγχαρητήρια της ΕΑΕΕ και του ΠΣΣΑΣ σειρά είχαν και τα συγχαρητήρια του nextdeal.gr και του αγαπητού κ. Σπύρου Ευάγγελου!

Για ακόμη μία φορά ακούμε “λόγια” και υποσχέσεις!

Συγκεκριμένα το εν λόγω άρθρο αναφέρει:

Για πρώτοι φορά οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπαίνουν στα προγράμματα μη επιστρεπτέας προκαταβολής περιφέρειας Αττικής με αποφάσεις αρμόδιων της κυβέρνησης.

Εκτός από ευτυχή κατάληξη πολυμέτωπων και κοπιαστικών διαπραγματεύσεων του ρηξικέλευθου προέδρου ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου είναι και μία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ αισιοδοξίας για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που προβλέπεται για πρώτη φορά να ενταχθεί και στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027. (Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επίσημες αποφάσεις).

Το www.nextdeal.gr συγχαίρει για την επιτυχία και καλεί τον πρόεδρο να συνεχίσει τον αγώνα του ως επιμελητήριο υπέρ των διαμεσολαβητών και της επαγγελματικής πλήρους κατοχύρωσής τους.

ΜΑΚΑΡΙ Ο κ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟ Ν.ΑΤΤΙΚΗς ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ….ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ …..ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΟ “ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ”

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ; ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Α ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…..ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ “ΕΡΧΕΤΑΙ”

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ηλίας Τσολάκης για το νομοσχέδιο περί υποχρεωτικής ασφάλισης ακινήτων: Η πολιτεία πρέπει να βάλει στο παιχνίδι τους διαμεσολαβητές για την εξασφάλιση της διατηρησιμότητας του ασφαλιστηρίου συμβολαίου

Για το νέο σχέδιο νόμου που εισάγει για πρώτη φορά την υποχρεωτική ασφάλιση στον κλάδο περιουσίας αλλά και για τη συνάντηση των φορέων της

Γιώργος Νίκος για 72 δόσεις: Το μηχανογραφικό σύστημα του ΕΦΚΑ δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη για όλους τους ΚΑΔ των διαμεσολαβητών – Αναμένεται παράταση ενός μήνα

Για την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έπειτα από παρέμβαση της ΠΟΑΔ στη ρύθμιση των 72 δόσεων για οφειλές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε