Μαύρος Γάτος

Συνέχεια συγχαρητηρίων για την ΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και απο το nextdeal.gr!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Έπειτα από τα συγχαρητήρια της ΕΑΕΕ και του ΠΣΣΑΣ σειρά είχαν και τα συγχαρητήρια του nextdeal.gr και του αγαπητού κ. Σπύρου Ευάγγελου!

Για ακόμη μία φορά ακούμε “λόγια” και υποσχέσεις!

Συγκεκριμένα το εν λόγω άρθρο αναφέρει:

Για πρώτοι φορά οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπαίνουν στα προγράμματα μη επιστρεπτέας προκαταβολής περιφέρειας Αττικής με αποφάσεις αρμόδιων της κυβέρνησης.

Εκτός από ευτυχή κατάληξη πολυμέτωπων και κοπιαστικών διαπραγματεύσεων του ρηξικέλευθου προέδρου ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου είναι και μία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ αισιοδοξίας για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που προβλέπεται για πρώτη φορά να ενταχθεί και στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027. (Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επίσημες αποφάσεις).

Το www.nextdeal.gr συγχαίρει για την επιτυχία και καλεί τον πρόεδρο να συνεχίσει τον αγώνα του ως επιμελητήριο υπέρ των διαμεσολαβητών και της επαγγελματικής πλήρους κατοχύρωσής τους.

ΜΑΚΑΡΙ Ο κ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟ Ν.ΑΤΤΙΚΗς ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ….ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ …..ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΟ “ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ”

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ; ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Α ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…..ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ “ΕΡΧΕΤΑΙ”

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον