Μαύρος Γάτος

Συνέχεια συγχαρητηρίων για την ΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και απο το nextdeal.gr!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Έπειτα από τα συγχαρητήρια της ΕΑΕΕ και του ΠΣΣΑΣ σειρά είχαν και τα συγχαρητήρια του nextdeal.gr και του αγαπητού κ. Σπύρου Ευάγγελου!

Για ακόμη μία φορά ακούμε “λόγια” και υποσχέσεις!

Συγκεκριμένα το εν λόγω άρθρο αναφέρει:

Για πρώτοι φορά οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπαίνουν στα προγράμματα μη επιστρεπτέας προκαταβολής περιφέρειας Αττικής με αποφάσεις αρμόδιων της κυβέρνησης.

Εκτός από ευτυχή κατάληξη πολυμέτωπων και κοπιαστικών διαπραγματεύσεων του ρηξικέλευθου προέδρου ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου είναι και μία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ αισιοδοξίας για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που προβλέπεται για πρώτη φορά να ενταχθεί και στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027. (Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επίσημες αποφάσεις).

Το www.nextdeal.gr συγχαίρει για την επιτυχία και καλεί τον πρόεδρο να συνεχίσει τον αγώνα του ως επιμελητήριο υπέρ των διαμεσολαβητών και της επαγγελματικής πλήρους κατοχύρωσής τους.

ΜΑΚΑΡΙ Ο κ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟ Ν.ΑΤΤΙΚΗς ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ….ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ …..ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΟ “ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ”

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ; ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Α ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…..ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ “ΕΡΧΕΤΑΙ”

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από