Συνεχείς πιέσεις από «πρόσωπο της αγοράς με επιρροή» προκειμένου ο Μαύρος Γάτος να «σιγήσει»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι οχλήσεις και οι απειλές που δέχεται ο μαύρος γάτος το τελευταίο διάστημα είναι ασφυχτικές.

Βέβαια, το φαινόμενο δεν παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Πάντα, όταν ένα μέσο προχωρούσε σε αποκαλύψεις και φιλοξενούσε αρθρογραφία και ρεπορτάζ που ενοχλούν το «σύστημα» δεχόταν πιέσεις από τους ισχυρούς του συστήματος.

Αυτό συμβαίνει και στη δική μας περίπτωση και συγκεκριμένα στον ασφαλιστικό κλάδο.

To τελευταίο διάστημα το mavrosgatos.gr δέχεται μία άνευ προηγουμένου επίθεση από συγκεκριμένα στρατόπεδα που στόχο έχουν την εξόντωσή του και κατά συνέπεια το κλείσιμο της ιστοσελίδας.

Βέβαια, έχουμε πληροφορηθεί πως δέν είμαστε οι μόνοι που δεχόμαστε επιθέσεις. Εκτός από εμάς επιθέσεις έχουν δεχθεί και πολλοί συνάδελφοι. Και σε αυτούς θέλουμε σήμερα να απευθυνθούμε.

Και να τους ζητήσουμε να μιλήσουν. Να μιλήσουν στον μαύρο γάτο για την ζημία που τους προξένησαν κάποιοι ή για την προσπάθεια που έγινα προκειμένου  να ζημιωθούν.

Αν και εσείς έχετε δεχθεί επιθέσεις, όλων των ειδών, λεκτικές, προσωπικές, επιθέσεις στις παραγωγές σας, επικοινωνήστε μαζί με τον μαύρο γάτο στο mavrosgatos2020@gmail.com

Η εχεμύθεια και η άκρα μυστικότητα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

 

Ποιός είναι ο μαύρος γάτος

Ο Μαύρος Γάτος ήρθε και «τάραξε τα νερά» και μαζί με τα νερά και τον ύπνο μερικών που νόμιζαν πως θα κάνουν την δουλειά τους χωρίς να τους παίρνει κανείς χαμπάρι.

 

Ο μαύρος γάτος είστε εσείς! Ο μαύρος γάτος είναι αποκαλυπτικός, αλλά ποτέ κίτρινος. Είναι αληθινός! Είναι η “άλλη” άποψη για τα τεκταινόμενα στον ασφαλιστικό κλάδο.

 

Και βέβαια όλα καταλήγουν στην δική σας κρίση και άποψη. Δεν έχουμε πάντα δίκιο, κάνουμε και λάθη. Εσείς είστε οι τελικοί κριτές.

 

Ο μαύρος γάτος έχει βγει εδώ και 14 περίπου μήνες στις γειτονιές της ασφαλιστικής αγοράς και μαθαίνει πράγματα που δυσφημούν τον κλάδο, πράγματα που τον πληγώνουν, πράγματα που τον πάνε πίσω, πράγματα που φρενάρουν τον υγιή ανταγωνισμό. Και όλα αυτά θα σας τα αποκαλύπτει με οποιοδήποτε κόστος.

 

Πολλοί δεν περίμεναν να εμφανιστεί ένας γάτος σαν και αυτόν. Έπειτα θεώρησαν πως θα τον τρομάξουν με απειλές και πισώπλατες μαχαιριές. Ατύχησαν, έπεσαν έξω.

 

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να τον δυναμώσουν, να τον πεισμώσουν και να προσπαθεί να κάνει ακόμη καλύτερα τη δουλειά του. Ποια δουλειά του?

 

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

 

Επικοινωνήστε με τον μαύρο γάτο στο mavrosgatos2020@gmail.com

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν