Συνεχίζει τις προσπάθειες το δίδυμο Χατζηθεοδοσίου και Γαβαλακη για το καπέλωμα της ΠΟΑΔ και την δημιουργία ΝΕΑΣ ομοσπονδίας!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δεν εγκατέλειψαν ποτέ τις προσπάθειες οι κ.κ Χατζηθεοδοσίου, Γαβαλάκης και……Τοζακίδης προκειμένου να «τελειώσουν» συνδικαλιστικά την ΠΟΑΔ δεδομένης της υποστήριξης που είχε παρέχει σε συγκεκριμένο σωματείο.

Αν και….στο τέλος κάποια μέλη του Δ.Σ της ΠΟΑΔ…..δεν άντεξαν τις πιέσεις και υπέγραψαν την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που αφορούσε τον Μαύρο Γάτο (ο οποίος κάποιους τους γλεντάει και αυτό πονάει), σήμερα το θέμα επανέρχεται μέσω συνέντευξης του προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Τάκη Μιχαλόπουλου στην εφημερίδα NEXTDEAL.

Να θυμίσουμε για όσους δε το θυμούνται πως εδώ και μήνες μέσω δηλώσεων, αρθρογραφίας και μυστικών συναντήσεων, συγκεκριμένα πρόσωπα της αγοράς προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ομοσπονδία προκειμένου να ελέγξουν την διαμεσολάβηση στο σύνολό της και ενδεχομένως να την χρησιμοποιήσουν ως «εκλογική βάση» για τις προσωπικές πολιτικές τους φιλοδοξίες.

 Στην συγκεκριμένη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η ΠΟΑΔ έχει αποστείλει πρόσκληση προς τα άλλα σωματεία-μέλη της ΕΑΔΕ στην οποία συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος για την έναρξη ενός διαλόγου χωρίς προαπαιτούμενα για τη διερεύνηση της δυνατότητας συνένωσης όλων των συνδικαλιστικών φορέων της διαμεσολάβησης, θέμα το οποίο παραμένει ακόμη ανοιχτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως η όποια εξέλιξη θα είναι, όπως ακράδαντα πιστεύω, αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής και συναινετικής διαδικασίας στο πλαίσιο λειτουργίας των καταστατικών των σωματείων που κύριο στόχο θα έχει τη συσπείρωση και ενδυνάμωση της εκπροσώπησης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

 Για ποιο λόγο ο κ. Μιχαλόπουλος μιλάει για ενδυνάμωση της εκπροσώπησης; Αυτό δε το κάνει ήδη η ΠΟΑΔ;

Για ποιο λόγο αναφέρεται σε συσπείρωση; Δεν συσπειρώνει την αγορά η ΠΟΑΔ; Αφού είναι το Σωματείο των Σωματείων!

Αντιλαμβάνεστε πως οι πιέσεις που ασκούνται συστηματικά είναι εξαιρετικά μεγάλες και σε αυτό βοηθάει και η αύξηση των χρηματοδοτήσεων που παρέχει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συγκεκριμένα σωματεία!

Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Το σίγουρο είναι πως πολλά σωματεία, αν δημιουργηθεί κάτι εξ αρχής με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ τον Γαβαλάκη και από πίσω υποκινητή τον κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου , δεν θα συναινέσουν και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσουν οριστικά. Αυτό δεν το έχουν λάβει υπόψη οι ιθύνοντες!

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε απο την αγορά, γίνονται αρκετές ζυμώσεις και συζητήσεις στην Βόρειο Ελλάδα έτσι ώστε αν ο κ. Γαβαλάκης καταφέρει τελικά να «σβήσει» την ΠΟΑΔ από το χάρτη , να δημιουργηθεί κάτι νέο, με έδρα τα Βόρεια της χώρας.

Νιάου (Παρακαλούμε τα εξώδικα μόνο Δευτέρες για να μή ξαφνιαζόμαστε)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν