Συνεχίζει το “βιολί” του το Ε.Ε.Α με το να μην προσκαλεί την ΠΟΑΔ !

Facebook
Twitter
LinkedIn
Σάλος στην διαμεσολάβηση μετά την ΑΚΟΜΨΗ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ του Ε.Ε.Α και του Προέδρου κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του.............ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΑΛΑΚΗ προς την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ που λέγεται ΠΟΑΔ.

Σάλος στην διαμεσολάβηση μετά την ΑΚΟΜΨΗ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ του Ε.Ε.Α και του Προέδρου κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του………….ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΑΛΑΚΗ προς την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ που λέγεται ΠΟΑΔ.

Όπως πάντα είμαστε το μοναδικό μέσο που δημοσιοποίησε το γεγονός ότι η ΠΟΑΔ δεν προσκλήθηκε στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης με διοργανωτή και υποστηρικτή το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αν και παροτρύναμε τον κύριο Γαβαλάκη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Ε.Ε.Α να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑ αυτός δεν έκανε κάποια κίνηση ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΑΔ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ Ε.Ε.Α ;

ΜΗΠΩΣ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ…………….

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΕΝΑΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ; (Όσο φαίνεται λόγω ύψους)

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο