Τα γατιά των Ενεργών Ασφαλιστών με άποψη και χιούμορ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μία αγέλη γατιών αποφάσισε να δημιουργήσει έναν κοινό τόπο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για τα τεκταινόμενα στην γατήσια ζωή της ασφαλιστικής αγοράς.
Έτσι, πρίν αρκετά χρόνια ένας ακόμη γάτος εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία και δημιούργησε μία διαδικτυακή γατογειτονιά στο facebook.

Αυτός ο γάτος που από όσο γνωρίζει ο μαύρος γάτος είχε διάφορες κόντρες με κάτι γατοCEO άνοιξε ένα group στο facebook με το όνομα «ενεργοί γάτοι με άποψη και χιούμορ». (για αυτόν τον γατοCEO και την εταιρεία του μόνο μία ιστοσελίδα είχε ασχοληθεί πριν χρόνια….ήρθε όμως η ώρα να ασχοληθεί και ο μαύρος γάτος)

Εκεί θα συναντήσεις διάφορους τύπους γάτων, μαύρους, άσπρους, κεραμιδί , γάτους ράτσας, κεραμιδόγατους, γάτους με βραβεία , διακρίσεις και pedigree , γάτους με αφεντικά και γάτους της ψαραγοράς και των κάδων…

Όλοι αυτά τα γατιά γράφουν ελεύθερα, κάτι που πολλές φορές ενοχλεί τους διακεκριμένους γάτους. Γράφουν για τις αδικίες, για τα παραλειπόμενα, για τα μεγάλα και μικρά σκανδαλάκια της αγοράς. Άλλες φορές απλά νιαουρίζουν για να ξεφεύγουν λίγο από την καθημερινή πίεση της εύρεσης τροφής στους κάδους.

Αυτή η γατογειτονιά δεν είναι μικρή, αριθμεί κοντά στους 7.000 γάτους, αρσενικούς και θηλυκούς. Και αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, όπως προαναφέραμε, για τους μεγάλους γάτους. Όμως έτσι είναι η ζωή, η τεχνολογία έδωσε τη δυνατότητα και στα μικρά και μεσαία γατιά να έχουν άποψη και κρίση αλλά και να επηρεάζουν την ζωή στην γατοκοινότητα της ασφαλιστικής αγοράς.

Για όσους γάτους θέλουν να ζητήσουν την είσοδό τους στην μεγάλη αυτή γειτονιά μπορούν να κλικάρουν εδώ

https://www.facebook.com/groups/765551126820580/?epa=SEARCH_BOX

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η