Μαύρος Γάτος

Τα γυρνάει ο κ. Σπύρου και μιλάει για τον ρηξικέλευθο και οραματιστή ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τί έχουμε εδώ;

Στις 7 του Οκτώβρη που μας πέρασε παρουσιάστηκε η περίφημη έρευνα του Ε.Ε.Α σε συνεργασία με την ΙCAP για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. (η γνωστή έρευνα – ανάκριση που στην αρχή μάζευε τα προσωπικά δεδομένα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και έπειτα από παρέμβαση του μαύρου γάτου η ICAP διέγραψε το πεδίο των προσωπικών δεδομένων -μάλιστα και ο ίδιος ο Χατζηθεοδοσίου παραδέχτηκε το λάθος στο τελευταίο Δ.Σ του Ε.Ε.Α αναφέροντας πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση –  επιστολή με απάντησή του σε μέλος του ΔΣ του Ε.Ε.Α έχει ο μαύρος γάτος )

Τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα όλα τα κλαδικά site είχαν “βουίξει” με τίτλους του τύπου ” έρχεται η φοβερή και τρομερή έρευνα του ΕΕΑ που θα αλλάξει τα δεδομένα της διαμεσολάβησης” και άλλα τέτοια.

Ολο αυτό το διάστημα το nextdeal.gr ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!! Προφανώς (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ. (το σεβόμαστε απόλυτα)

Ουσιαστικά μόνο το nextdeal.gr και ο mavrosgatos.gr ( που έτσι και αλλιώς τα έχωνε) δέν αναφέρθηκαν στην εν λόγω….παρωδία!

Μια μέρα μετά την παρουσίαση το nextdeal.gr φιλοξένησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου σε συνέντευξη (video). Κανένα πρόβλημα – προφανώς ο πρόεδρος έκανε τα τηλεφωνά του και το κανόνισε.

 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 – Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Διαδικτυακή 2η εθνική συνδιάσκεψη ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Το ίδιο ακριβώς. Τo nextdeal.gr δέν κάνει καμία αναφορά στην εκδήλωση που ουσιαστικά διοργανώθηκε για να προβάλλουν ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ & ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ την σωματειομοσπονδία που θα καπελώσει τα σωματεία σε όλη τη χώρα και την ΠΟΑΔ.

Και ξάφνου την Παρασκευή……..

Διαβάζουμε τον συμπαθέστατο και έμπειρο στον κλάδο κ. Ευάγγελο Σπύρου…..να γράφει για τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ πως είναι Ρηξικέλευθος και Οραματιστής! 

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ κ. Σπυρου! (και νομίσαμε πως έχουμε πυρετό και τρέχαμε να κάνουμε covid test)

Μεταξύ άλλων αναφέρει ο κ. Σπύρου στο κείμενό του πως :

Ευτυχώς ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατάφερε με υπεράνθρωπες ενέργειες να «μαζέψει» από εδώ και από εκεί «ζεστό» – υπαρκτό χρήμα για τις οικογένειες ασφαλιστών. Ως πρόεδρος του ΕΕΑ κατάφερε να κατατάξει και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στους «πληττόμενους» από πανδημία με επιδοτήσεις ενοικίων, χρηματοδοτήσεις, επιστρεπτέα προκαταβολή και άλλα… Αυτή την εποχή επιδιώκει να διαχωρίσει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από την κατηγορία ομάδας τραπεζών και χρηματοοικονομικών εταιριών (με εξαίρεση όσων πωλούν επενδυτικά προϊόντα) ώστε να τύχουν και αυτοί τα ευεργετήματα ΕΣΠΑ κλπ 2021-2017… Θα είναι μια βάση για τον επιούσιο, αν τα πράγματα χειροτερεύσουν πολύ, προστιθέμενα στα όσα καλά θα κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες.

Ρηξικέλευθος και οραματιστής ξεκινά και εκπαίδευση όλων του ασφαλιστικού κλάδου ασφαλιστών και διοικητικών σε θέματα ψηφιακής εποχής με πολλά ωφελήματα για τον ασφαλιστικό κλάδο και ασφαλιστικές εταιρίες, ενέργεια που μακροπρόθεσμα θα εξυψώσει τα μεγέθη της ασφαλιστικής αγοράς και θα μας δικαιώσει ως www.nextdeal.gr, που πριν μπει στο ΕΕΑ, τον στηρίξαμε στις εκλογές για το επιμελητήριο, όταν οι ψήφοι ήταν λίγοι, για να γίνουν πολλοί.

Τί έγινε ρε παιδιά;

Μία έτσι μία γιουβέτσι;

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από