Μαύρος Γάτος

Τα πρώτα Insurance Innovation Awards επιβράβευσαν την καινοτομία και την επιχειρηματική ευρηματικότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Insurance Innovation. Φέτος το 34th Thessaloniki Insurance Conference εισάγει ένα νέο θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος, διεξάγοντας για πρώτη φορά τα Insurance Innovation Awards, τα οποία αποτελούν μια ωδή στην καινοτομία και την ευρηματικότητα των ασφαλιστικών εταιρειών και επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς.

Στα πλαίσια του 34th Thessaloniki Insurance Conference, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική τελετή βράβευσης των καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών του ασφαλιστικού κλάδου, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τη συμβολή τους στο μετασχηματισμό της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας, με απτά οφέλη σε καταναλωτές, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τα πρώτα Insurance Innovation Awards επιβράβευσαν την καινοτομία και την επιχειρηματική ευρηματικότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά
Από αριστερά: Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Daedalus life & Hoolie Pet Insurance, Δρ. Νικόλαος Μπογονικολός, Πρόεδρος Aratos Group & Συγγραφέας του βιβλίου “Η νέα οικονομία του Blockchain”

Στην πρώτη κατηγορία Innovative Insurance Product νικητής αναδείχθηκε η Hoolie Foundation Pet Insuranceγια τα εξειδικευμένα προϊόντα ασφάλισης κατοικιδιών, τα οποία συνδυάζουν την αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και την ιδιωτική ασφάλιση.

To όραμα της Hoolie είναι η καλύτερη ευζωία των τετράποδων φίλων μας, καθώς και η ανάπτυξη φιλοζωικής παιδείας στην Ελλάδα, φέρνοντας παράλληλα καινοτόμες υπηρεσίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) για την αναγνώριση της φυλής ή του μείγματος φύλων του κατοικιδίου σας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Daedalus life & Hoolie Pet Insurance, ενώ την βράβευση πραγματοποίησε ο Δρ. Νικόλαος Μπογονικολός, Πρόεδρος Aratos Group & Συγγραφέας του βιβλίου “Η νέα οικονομία του Blockchain”.

Τα πρώτα Insurance Innovation Awards επιβράβευσαν την καινοτομία και την επιχειρηματική ευρηματικότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά
Από αριστερά: Αριστείδης Βασιλειάδης, Founder Insurance Innovation – Σταύρος Βαλσάμης, Founder & Senior Developer (HERMES Core) – Κυριάκος Μερελής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ε.Ε.Θ, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου

Στην δεύτερη κατηγορία Innovative Insurance Software το βραβείο απονεμήθηκε στο Infodromio Softwareγια το καινοτόμο και εξειδικευμένο για τον ασφαλιστικό κλάδο σύστημα software house, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας κι ουσιαστική γνώση των ιδιαιτεροτήτων του ασφαλιστικού κλάδου η ομάδα του Infodromio Software ανεβάζει τον πήχη στην αγορά ασφαλιστικού λογισμικό με το 60% των συμβολαίων της αγοράς να πραγματοποιούνται μέσω του Hermes.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σταύρος Βαλσάμης, Founder & Senior Developer (HERMES Core), ενώ την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Κυριάκος Μερελής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ε.Ε.Θ και Αντιπρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Τα πρώτα Insurance Innovation Awards επιβράβευσαν την καινοτομία και την επιχειρηματική ευρηματικότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά
Από αριστερά: Μυρτώ Χαμπάκη, Partner Advisory Services Experto Crede Consultants – Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Υπουργείο Υγείας

Στην τρίτη κατηγορία Innovative Advisory Services το βραβείο κατέκτησε η Experto Crede Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, για την προσφορά και τις καινοτόμες υπηρεσίες της για επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Χάρις στην ιδιαίτερη εξειδίκευσή της στον ασφαλιστικό κλάδο και τις κανονιστικές του ιδιαιτερότητες, η Experto Crede προσφέρει μια μεγάλη γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, ειδικά προσαρμοσμένων στις κανονιστικές απαιτήσεις, το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της κάθε επιχείρησης.

Το 2021 ξεχώρισε, καθώς κατάφερε να εισάγει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες για πρώτη φορά σε δεκάδες ασφαλιστικά γραφεία, δημιουργώντας το προϊόν “Πακέτο Κανονιστικής Συμμόρφωσης IDD/ GDPR Μικρών/ Μεσαίων/ Μεγάλων ασφαλιστικών γραφείων”.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Μυρτώ ΧαμπάκηPartner Advisory Services Experto Crede Consultants, ενώ το βραβείο απένειμε ο κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Παρακολουθήστε την τελετή απονομής στο video που ακολουθεί

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από