Μαύρος Γάτος

Τέλη κυκλοφορίας 2022 – Δίμηνη παράταση για την πληρωμή τους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασφαλιστική κάλυψη και σήμανση για τα ηλεκτρικά σκούτερ – Τι προτείνει το Υπουργείο Μεταφορών

Σύστημα σήμανσης από ασφαλιστικές εταιρείες – στα πρότυπα της Γερμανίας – για τα ηλεκτρικά σκούτερ και τις συσκευές προσωπικής κινητικότητας περιλαμβάνει η

Γερμανικές ασφαλιστικές προς ταξιδιώτες: Ελέγξτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση λόγω της σύγκρουσης στο Ιράν

Οι γερμανικές ασφαλιστικές εταιρείες καλούν τους ταξιδιώτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των ταξιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, καθώς η σύγκρουση στο Ιράν