Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022: Η ώρα της αλήθειας για τον ΠΣΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η ώρα της αλήθειας για τον ΠΣΑΣ έρχεται…

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρευσαν στα κλαδικά μέσα ενημέρωσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της Γενικής Εκλογο-απολογιστικής Συνέλευσής του η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022 και καλεί όλα τα μέλη του να δεσμεύσουν αυτή την ημέρα για να βρεθούν κοντά στο συλλογικό τους όργανο συμμετέχοντας στις αποφάσεις του.

Η νέα διοίκηση του ΠΣΑΣ θα είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιήσει στα μέλη του το πόρισμα του ορκοτού λογιστή για την διαχείριση των οικονομικών απο την διοίκηση ΛΕΛΕΔΑΚΗ και σία.

Ο Μαύρος γάτος εξασφάλισε και έχει στα χέρια του εδώ και μερικές εβδομάδες όλο το πόρισμα και ευελπιστεί να το δεί να δημοσιοπ0ιείται απο το νέο ΔΣ του ΠΣΑΣ προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω