Μαύρος Γάτος

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022: Η ώρα της αλήθειας για τον ΠΣΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Η ώρα της αλήθειας για τον ΠΣΑΣ έρχεται…

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρευσαν στα κλαδικά μέσα ενημέρωσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της Γενικής Εκλογο-απολογιστικής Συνέλευσής του η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022 και καλεί όλα τα μέλη του να δεσμεύσουν αυτή την ημέρα για να βρεθούν κοντά στο συλλογικό τους όργανο συμμετέχοντας στις αποφάσεις του.

Η νέα διοίκηση του ΠΣΑΣ θα είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιήσει στα μέλη του το πόρισμα του ορκοτού λογιστή για την διαχείριση των οικονομικών απο την διοίκηση ΛΕΛΕΔΑΚΗ και σία.

Ο Μαύρος γάτος εξασφάλισε και έχει στα χέρια του εδώ και μερικές εβδομάδες όλο το πόρισμα και ευελπιστεί να το δεί να δημοσιοπ0ιείται απο το νέο ΔΣ του ΠΣΑΣ προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Θεσσαλονίκη: Νέα εξαγορά απο την INFOTRUST Α.Ε

Η INFOTRUST A.E ασφαλιστικό πρακτορείο, όπως ανακοίνωσε στις 31/12/24, πρωτοπόρος στον χώρο των ασφαλίσεων, επισφραγίζει την στρατηγική συνεργασία της με την HBU

Συνεδρίασε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. Πραγματοποιήθηκε η εκλογή στις επιμέρους θέσεις Διοίκησης

«Σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Ξεκινάμε επαφές και ευελπιστούμε σε συνεργασία για κοινή πλεύση με όλους τους θεσμικούς φορείς που συνδιαμορφώνουν