Θέμα ασφαλιστικής που δέν αποδίδει τα bonus: Εκατοντάδες διαμεσολαβητές που δέν έλαβαν τα συμφωνηθέντα μίλησαν!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Χιονοστιβάδα είναι πιά οι καταγγελίες που έφτασαν στα αυτιά του Μαύρου Γάτου περι αθέτησης συμφωνιών από πλευράς συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας προς τους συνεργάτες της.

Δεκάδες περιπτώσεις από κάθε πόλη της χώρας που αφορούν μή καταβληθείσες υπερπρομήθειες για νέα παραγωγή ή μεταφορές από άλλες εταιρείες.

Μάλιστα πολλοί χαρακτήρισαν το χθεσινό δημοσίευμα του μαύρο γάτου ώς “παλιά ξινά σταφύλια” αναφέροντας πως “είναι πάγια τακτική της εταιρείας και της διευθύνσεως να κρεμάει συνεργάτες της”

Άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της αγοράς μας ανέφερε πως εδώ και 15 χρόνια η συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία βρίσκεται στα δικαστήρια με πολλούς πρώην συνεργάτες της οι οποίοι δεν άφησαν τις υποθέσεις τους να χαθούν και διεκδίκησαν το δίκιο τους στις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα κάποιοι εκ των τελευταίων που εξαπατήθηκαν έπειτα και απο το εν λόγω δημοσίευμα του γάτου αποφάσισαν να κινηθούν νομικά.

Κρίμα, ειδικά όταν πρόκειται για μία ασφαλιστική εταιρεία πασίγνωστη που τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή τον εξυμνεί.

Δείτε εδώ την χθεσινή αποκάλυψη του Μαύρου Γατούλη

 

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο