Θλίψη στον κόσμο της διαμεσολάβησης για την απώλεια του Φάνη Λεβετσοβίτη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Φάνης Λεβετσοβίτης. Ένας άνθρωπος με αξιοσέβαστο συνδικαλιστικό έργο που χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου.

Ο Φάνης Λεβετσοβίτης αγωνίστηκε για δεκαετίες για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν έναν επαγγελματία υπόδειγμα, με το ήθος την εντιμότητα και την αλληλεγγύη να χαρακτηρίζουν τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική του πορεία.

Ένας άνθρωπος πάντα πρόθυμος όχι μόνο να βοηθήσει αλλά και να τρέξει για τους συναδέλφους του, υποστηρίζοντας τα δικαιώματά τους. Οι διεκδικήσεις και το έργο του καθιστούν μια βαριά παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο insuranceforum.gr, o γιος του κ. Νίκος Λεβετσοβίτης είχε μιλήσει για τον πατέρα του, για το έργο που αφήνει πίσω του αλλά και για τις πολύτιμες συμβουλές που του έδωσε, οι οποίες θα τον συντροφεύουν για μια ζωή.

Όταν ο πατέρας σου είναι ο εμπειρότερος ασφαλιστής σίγουρα έχεις δεχθεί πολλές και καλές συμβουλές. Συνλειτουργήσαμε για δεκαετίες μέχρι να πάρει σύνταξη και να αποσυρθεί. Μου έμαθε ότι πρέπει πάντα να λειτουργώ με γνώμονα την ηθική και την εντιμότητα. Σταθερές αξίες στη φιλοσοφία του Ασφαλιστικού Πρακτορείου ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ. Ωστόσο, από όλες αυτές τις συμβουλές που έχω δεχθεί μπορώ να ξεχωρίσω μία:  «Ο σωστός ασφαλιστής στην ζημιά φαίνεται, όταν ο πελάτης έχει πρόβλημα, τότε μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη και μας χρειάζεται, στα δύσκολα, όταν κάποιοι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα ! Να μην το ξεχνάς ποτέ αυτό ! Να είσαι πάντα δίπλα σε κάθε πελάτη, σε κάθε ζημιά». Θεωρώ λοιπόν πως σε όλη την επαγγελματική μου διαδρομή αυτή η συμβουλή δεν θα ξεχαστεί ποτέ.”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΕΑΕ η οποία αναφέρει:

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Φάνη Λεβετσοβίτη. Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος πενθεί για την απώλεια αυτή. Ο Φάνης Λεβετσοβίτης υπήρξε ένα φωτεινό παράδειγμα ήθους, ευγένειας, εντιμότητας και αλληλεγγύης.

Μέσα από την συμμετοχή του στο Συμβούλιο της Ένωσης, τα χρόνια που αφιέρωσε στην κοινή προσπάθεια, έδωσε όλες τις δυνάμεις του για την αποτελεσματική εκπροσώπηση και επιτυχία κάθε στόχου.

Αλλά και στη συνέχεια, σαν Επίτιμο Μέλος μας, αφιέρωσε χρόνο και πάθος για να είναι πάντα δίπλα μας και να στηρίζει την κάθε επιδίωξή μας με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και τον ευθύ του λόγο.

Θα θυμόμαστε όλοι στα χρόνια που θα ακολουθήσουν τον καλό Συνάδελφο, τον παραδειγματικό Επαγγελματία, τον έντιμο Ασφαλιστή, που ευτύχησε να δημιουργήσει μία σπουδαία οικογένεια και να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες του στον άξιο συνεχιστή τού έργου του, τον Νίκο Λεβετσοβίτη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και συμμετέχουμε στο  βαρύ τους πένθος”.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο