Τί έγιναν τα 47.000 € που έλαβε ο ΠΣΑΣ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών το 2017?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ο mavrosgatos.gr επαναφέρει το θέμα των "χαμένων" 47.000 € που δέν έλαβε ποτέ ο ΠΣΑΣ απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών!

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις του Μαύρου Γάτου για το μέγα σκάνδαλο ΠΣΑΣ το χρονικό διάστημα 2017 – 2020.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του διαχειριστικού ελέγχου για το 2017 διαπιστώθηκαν δωρεές προς δήμους και αναλυτικότερα Δήμο Αθηναίων ποσού 33.000 € και Δήμο Ν. Ιωνίας & Καισαριανής συνολικού ποσού 14.000 € για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τις οποίες δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν το σκοπό και την νομιμότητα αυτών από πλευράς του συνδέσμου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα του ελεγκτή, για τα παραπάνω ποσά που αναφέρθηκαν δεν υπάρχουν αποφάσεις Δ.Σ που να αποδεικνύουν την χορηγία τροφίμων μέσω αυτής της δράσης όπως και δεν βρέθηκαν τα αντίγραφα των τραπεζικών επιταγών που χρησιμοποιήθηκαν για την εξόφληση.

Το πόρισμα συνεχίζει αναφέροντας πως « οι επιταγές με τους ανωτέρω αριθμούς εκδόθηκαν από Ε.Ε.Α και μεταβιβάστηκαν με οπισθογράφηση από τον σύνδεσμο για την αγορά των προαναφερθέντων αγαθών. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται τραπεζική συναλλαγή από τα extrait των συμβεβλημένων τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται ο σύνδεσμος.

Ουσιαστικά, ο ελεγκτής αναφέρει πως «δεν κατάφερε να επαληθεύσει την πορεία του χρηματικού ποσού από τη στιγμή της έκδοσης των επιταγών από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έως και την παράδοσή τους στην ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΒΕ. Τα χρηματικά ποσά στο σύνολο 47.000€ δεν εμφανίσθηκαν ποτέ στους τραπεζικούς λογαριασμούς του συνδέσμου»

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο