Μαύρος Γάτος

Τί είναι ένα blog; Oδηγίες για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ BLOG

 

Blog είναι ένας τύπος μιας ιστοσελίδας, που μοιάζει με ημερολόγιο, όπου κάποιος δημοσιεύει κάποια άρθρα, σαν να έγραφε στο ημερολόγιό του.

Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι το περιεχόμενο που βάζει, προβάλλεται από το πιο καινούριο, προς το πιο παλιό, υπό μορφή “λίστας”.

Το blog το δημιουργεί κάποιος για να γράφει καθημερινά για τα προσωπικά του, για το τι έκανε, που πήγε, κλπ και δεν χρειάζεται να έχει γνώσεις κατασκευής ιστοσελίδων.

Μπορεί να αποδώσει σε κάθε άρθρο του ετικέτες (tags) και να το προσθέσει σε κάποια κατηγορία, ώστε όλα τα άρθρα του να είναι “τακτοποιημένα” μέσα σε αυτές.

Επίσης:

• δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αφήσει σχόλια,

• μπορεί σε αυτό να γράφουν ένα ή περισσότερα άτομα,

• έχουν ποικίλη θεματολογία,

• μπορεί να έχουν διάφορα άλλα links προς άλλα blogs,

κλπ.

Πλέον τα blogs σήμερα χρησιμοποιούνται ευρέως, μιας και είναι πολύ φιλικά και απλά προς τον επισκέπτη και τις μηχανές αναζήτησης.

Η λέξη αυτή προέρχεται από τις λέξεις weB LOG, δηλαδή “καταγραφή στο διαδίκτυο” = καταγράφει και αποτυπώνει στιγμιότυπα της ζωής του κάποιος, εγγράφως, στο web.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον ΦΠΑ μεταξύ πρακτόρων και μεσιτών τώρα υπόσχονται λύσεις!

Ποιός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να ξεχάσει τις αμαρτίες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που δέν άσκησαν τις κατάλληλες πιέσεις προκειμένου να μήν απαγορευτεί η

Πώς συνδέεται η πιστοληπτική ικανότητα των ασφαλιστικών εταιρειών με την κυβερνοασφάλεια;

Μια θετική συσχέτιση μεταξύ των πιστοληπτικών ικανοτήτων των ασφαλιστικών εταιρειών και της κυβερνοασφάλειας τους, εντοπίζει η νέα έκθεση της Fitch Ratings. Η

City Insurance: Ασφαλιστικές εταιρείες εντός και εκτός Ρουμανίας διεκδικούν το χαρτοφυλάκιο της με πάνω από 3 εκατ. πελάτες

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι τουλάχιστον 2 εταιρείες, μια εκ των οποίων και εκτός Ρουμανίας, εξετάζουν το ενδεχόμενο εξαγοράς του χαρτοφυλακίου