Τί είναι ένα blog; Oδηγίες για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ BLOG

 

Blog είναι ένας τύπος μιας ιστοσελίδας, που μοιάζει με ημερολόγιο, όπου κάποιος δημοσιεύει κάποια άρθρα, σαν να έγραφε στο ημερολόγιό του.

Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι το περιεχόμενο που βάζει, προβάλλεται από το πιο καινούριο, προς το πιο παλιό, υπό μορφή “λίστας”.

Το blog το δημιουργεί κάποιος για να γράφει καθημερινά για τα προσωπικά του, για το τι έκανε, που πήγε, κλπ και δεν χρειάζεται να έχει γνώσεις κατασκευής ιστοσελίδων.

Μπορεί να αποδώσει σε κάθε άρθρο του ετικέτες (tags) και να το προσθέσει σε κάποια κατηγορία, ώστε όλα τα άρθρα του να είναι “τακτοποιημένα” μέσα σε αυτές.

Επίσης:

• δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αφήσει σχόλια,

• μπορεί σε αυτό να γράφουν ένα ή περισσότερα άτομα,

• έχουν ποικίλη θεματολογία,

• μπορεί να έχουν διάφορα άλλα links προς άλλα blogs,

κλπ.

Πλέον τα blogs σήμερα χρησιμοποιούνται ευρέως, μιας και είναι πολύ φιλικά και απλά προς τον επισκέπτη και τις μηχανές αναζήτησης.

Η λέξη αυτή προέρχεται από τις λέξεις weB LOG, δηλαδή “καταγραφή στο διαδίκτυο” = καταγράφει και αποτυπώνει στιγμιότυπα της ζωής του κάποιος, εγγράφως, στο web.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω