Μαύρος Γάτος

Την καλύτερη επιλογή εκανε η διοίκηση της ΜΙΝΕΤΤΑ. Ο Βασίλης Νιάρχος στο δυναμικό της εταιρείας!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ενα εξαιρετικά δυναμικό στέλεχος της αγοράς και πολύ αγαπητό απο την διαμεσολάβηση απέκτησε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Νέος Προϊστάμενος των κλάδων Ζωής και Υγείας ο κ. Βασίλης Νιάρχος !(έπειτα απο την αποχώρηση κ. Αντώνη Καραβασίλη λόγω συνταξιοδότησης)

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει την ένταξη του κ. Βασίλη Νιάρχου στο δυναμικό της Εταιρείας ως Προϊσταμένου Διαχείρισης των Κλάδων Ζωής και Υγείας. Ο κ. Νιάρχος διαθέτει προϋπηρεσία, περισσότερη των 30 ετών, σε ανάλογες θέσεις ευθύνης στον ασφαλιστικό χώρο.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Μινέτας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε το κ. Βασίλη Νιάρχο στην Εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία του, θα βοηθήσουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των Κλάδων, των οποίων θα προΐσταται. Ταυτόχρονα, με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε επαγγελματικά τον κ. Αντώνη Καραβασίλη και του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Οι υπηρεσίες που προσέφερε στην ΜΙΝΕΤΤΑ συντέλεσαν στην αναβάθμιση των προϊόντων Υγείας που διαθέτει η Εταιρεία και συνέτειναν στην σημαντική αύξηση της παραγωγής που επετεύχθη κατά τα τελευταία έτη».

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασφαλιστική κάλυψη και σήμανση για τα ηλεκτρικά σκούτερ – Τι προτείνει το Υπουργείο Μεταφορών

Σύστημα σήμανσης από ασφαλιστικές εταιρείες – στα πρότυπα της Γερμανίας – για τα ηλεκτρικά σκούτερ και τις συσκευές προσωπικής κινητικότητας περιλαμβάνει η

Γερμανικές ασφαλιστικές προς ταξιδιώτες: Ελέγξτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση λόγω της σύγκρουσης στο Ιράν

Οι γερμανικές ασφαλιστικές εταιρείες καλούν τους ταξιδιώτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των ταξιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, καθώς η σύγκρουση στο Ιράν