Το 1st PROPERTY INSURANCE CONFERENCE έρχεται στις 11 Νοεμβρίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

*Digital Event*

«Ο κλάδος Περιουσίας, ασπίδα προστασίας για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα – Εξατομίκευση ασφαλιστικών καλύψεων και ορθός εντοπισμός αναγκών».

Ο κλάδος Περιουσίας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό κλάδο της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς, στον οποίο δραστηριοποιούνται περισσότερες από 30 ασφαλιστικές εταιρείες. Με περισσότερα από 16 εκατ. σε αποζημιώσεις ο κλάδος περιουσίας εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Η σταδιακή ανάπτυξη της οικονομίας τα επόμενα έτη θα επιφέρει αναπόφευκτα και αντίστοιχη ανάπτυξη του κλάδου Περιουσίας μέσω της ασφάλισης νέων επενδύσεων που θα έρθουν στην χώρα. Παράλληλα, η σωστή εκτίμηση του κάθε κινδύνου ξεχωριστά αποτελεί προϋπόθεση, αφενός της δημιουργίας εμπιστοσύνης από πλευράς του πελάτη και αφετέρου της σωστής αντιμετώπισης των κινδύνων που επέρχονται.

Πώς μπορεί ο κλάδος Περιουσίας να αυξήσει το μερίδιό του στον συνολικό τζίρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας; Ποιες είναι οι επιλογές ασφάλισης που έχει μία επιχείρηση; Ποιες είναι οι απαραίτητες καλύψεις που θα πρέπει να εμπεριέχονται σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο; Πώς συνδέονται στην πράξη ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες και πραγματογνώμονες;

Αυτά και άλλα ερωτήματα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης του 1st PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020 που θα διεξαχθεί σε Digital περιβάλλον την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020. Για πρώτη φορά στελέχη και παράγοντες της αγοράς με βαθιά γνώση της υφιστάμενης κατάστασης του κλάδου Περιουσίας θα μεταφέρουν την εμπειρία τους αλλά και την άποψή τους για έναν κλάδο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια του ψηφιακού συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα digital workshops από ασφαλιστικές εταιρείες.

Παράλληλα events με παρουσιάσεις ασφαλιστικών προϊόντων περιουσίας αλλά και εκπαιδευτικές συναντήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Η νέα σειρά Premium Conferences της Insurance Innovation

Η νέα σειρά Συνεδρίων της Insurance Innovation θέλει να προσφέρει κάτι το νέο.  Με τη μελέτη ενός διαφορετικού ασφαλιστικού κλάδου κάθε χρόνο, δημιουργήθηκε για να προσφέρει βαθιά γνώση του εκάστοτε κλάδου και να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του κλάδου με τους ειδικούς της αγοράς.

Το Property Insurance Conference 2020 αποτελεί το πρώτο ασφαλιστικό συνέδριο με εξειδικευμένο αντικείμενο που διοργανώνεται στη χώρα μας. Ένα premium συνέδριο υψηλού επιπέδου με νέο brand και υψηλή αισθητική στην παρουσίαση του πληροφοριακού υλικού χορηγών και διοργανωτή.

Ενδεικτική θεματολογία του Συνεδρίου.

  • Η συμβολή του κλάδου περιουσίας στην ασφαλιστική βιομηχανία.
  • Τα οφέλη της πλήρους κάλυψης ενός ασφαλιζόμενου κινδύνου.
  • Οι σημαντικότερες καλύψεις σε ένα συμβόλαιο Περιουσίας.
  • Σχέση underwriter, ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και πραγματογνώμονα.
  • Η σωστή τιμολόγηση των κινδύνων Περιουσίας και ο καθορισμός του ύψους ασφαλίστρων.
  • Από την πλευρά του πραγματογνώμονα. Τα σημαντικότερα προβλήματα.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε digital περιβάλλον μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Insurance Innovation.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ: 2312201003 (υπεύθυνος  κ. Αριστείδης Βασιλειάδης).

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο