Μαύρος Γάτος

Το Ε..Ε.Α αναφέρει πως η έρευνα για την διαμεσολάβηση….συντάχθηκε με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές….ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ INSURANCEFORUM.GR!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μη τρελαθούμε κιόλας!

Ο κόσμος δε ξεχνάει κύριοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών το φιάσκο κατά την έναρξη της έρευνας για την διαμεσολάβηση (που πρώτη δεν είναι – μην παίρνετε όρκο!) οπου ζητούσατε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ των συμμετεχόντων και απαντήσεις σε ερωτήσεις που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχαν με το αντικείμενο της έρευνας.

Δείτε τί αναφέρει σε Δ.Τ το Ε.Ε.Α που εστάλλει στα κλαδικά μέσα (εκτός τα δικά μας γιατί έχουμε ΑΠΟΨΗ και αυτή ενοχλεί τον πρόεδρο) 

Ένα μεγάλο γεγονός με καθοριστική σημασία για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έγινε πραγματικότητα. Ολοκληρώθηκε η 1η κλαδική μελέτη η οποία προσδιορίζει την παρουσία του κλάδου στην αγορά, κάτι το οποίο θα συντελέσει εφεξής στην εμπεριστατωμένη προβολή του και θα ενισχύσει και τη διαπραγματευτική του ικανότητα στις Συλλογικές διεκδικήσεις. Η μελέτη για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση εκπονήθηκε με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνεργασία με την ICAP.

Συντάχθηκε με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που καθορίστηκαν από την υψηλή τεχνογνωσία της ICAP και θα σηματοδοτήσει επόμενα βήματα και σταθμούς για την ατομική πορεία του κάθε επαγγελματία καθώς και τη συλλογική πορεία του κλάδου.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ICAP ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. (Οι επικοινωνίες του μαύρου γάτου με την ICAP στην διάθεση όσων το ζητήσουν)

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιοί.!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ, ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε