Μαύρος Γάτος

To I3CP δεσμεύεται για την εξαγορά της ρουμάνικης City Insurance

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ο επενδυτικός όμιλος I3CP σε ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την εξαγορά της ρουμάνικης City Insurance. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία:

«Το I3CP Holdings B.V. (“I3CP”) αναγνωρίζει την απόφαση της Ρουμανικής Οικονομικής Εποπτικής Αρχής που εκδόθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 σχετικά με την City Insurance Romania S.A. (“CIRO”) και τις κανονιστικές συνέπειες που απορρέουν από αυτήν.

Το I3CP επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της απόκτησης της CIRO, με την επιφύλαξη της κανονιστικής έγκρισης.

Το I3CP παραμένει δεσμευμένο με τους βασικούς ενδιαφερόμενους για να ολοκληρώσει τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό και να διασφαλίσει την περαιτέρω συμμόρφωση της CIRO με όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις της προς τους πελάτες της.

Το I3CP δεσμεύεται να επενδύσει στη CIRO τα απαιτούμενα κεφάλαια και να αναπτύξει την εταιρία στις τοπικές και διεθνείς ασφαλιστικές αγορές.»

Σχετικά με το I3CP

Το I3CP είναι ένας επενδυτικός όμιλος  στο ECEEMEA με έδρα την Ολλανδία και επικεντρώνεται  στους τομείς των ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων , στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και fintech. Οι ενδιαφερόμενοι και οι συνεργάτες του I3CP διαχειρίζονται περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια ευρώ. Το I3CP έχει γραφεία στο Άμστερνταμ και την Αθήνα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

H Ηellas Direct προετοιμάζει την είσοδό της στη Ρουμάνικη αγορά! Πώς συνδέεται η απόφασή της με την City Insurance;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Hellas Direct, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, προετοιμάζει την είσοδό της στη

Η υπόσχεση για το φάρμακο κατά της παχυσαρκίας εξαρτάται πλέον από την ασφαλιστική βιομηχανία

Της Σωτηρίας Γιαννακοπούλου, Η συζήτηση περί μαγικών φαρμάκων για την απώλεια βάρους αποτελεί ένα σύνηθες θέμα συζήτησης, τόσο στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο, όσο