Μαύρος Γάτος

Το πρόγραμμα ενίσχυσης (ΕΣΠΑ) της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ένταξε τους διαμεσολαβητές. Μπράβο στον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ενώ στο επαγγελματικό επιμελητήριο της Αθήνα ασχολούνται με το άνοιγμα των κομμωτηρίων ο περιφερειάρχης Βορείου ΑΙγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης επειτα απο συντονισμένες ενέργειες της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εξέδωσε νέα τροποποίηση της πρόσκλησης με τίτλο «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου» με αντίστοιχη παράταση της λήξης υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο. Η νέα ημερομηνία λήξης υποβολών είναι η 14η Ιανουαρίου 2021.

Μεταξύ των άλλων τροποποιήσεων που συμπεριλήφθηκαν στην πρόσκληση:

1. Προστέθηκαν νέοι επιλέξιμοι ΚΑΔ.

2. Μεταβλήθηκε η δημόσια χρηματοδότηση που καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000,00 € και μέγιστο τα 35.000,00€ έτσι ώστε να συμπεριληφθεί μεγαλύτερος αριθμός μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.

3. Προστέθηκαν στους Δικαιούχους της ενίσχυσης, επιχειρήσεις που λειτουργούν ως ΑΜΚΕ (Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες (ΑΜΚΕ) και Ιδρύματα, εφ όσον ισχύουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις: (α) να έχουν και επιχειρηματική δραστηριότητα και (β) να υπόκεινται σε φόρο).

4. Μπορούν να υποβάλουν πρόταση ακόμα και οι επιχειρήσεις που εντάσσονται σε ήδη οργανωμένο ομοιόμορφο δίκτυο διανομής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών και οι οποίες εκμεταλλεύονται κατόπιν σχετικών συμβάσεων άδειες εκμετάλλευσης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, που αφορούν συνήθως εμπορικά σήματα ή διακριτικούς τίτλους και τεχνογνωσία για την χρήση και τη διανομή αγαθών ή υπηρεσιών (π.χ. franchising, Shop in shop, δίκτυο πρακτόρευσης κλπ)».

 

Μεταξύ των νέων ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται και οι :

65.11 Ασφάλειες ζωής

65.12 Ασφάλειες εκτός από τις ασφάλειες ζωής

65.20 Αντασφάλιση

66.19 Άλλες δραστηριότητες συναφείς προς τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, με εξαίρεση τις ασφαλιστικές δραστηριότητες και τα συνταξιοδοτικά ταμεία

66.21 Αξιολόγηση κινδύνων και ζημιών

66.22 Δραστηριότητες ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών

66.29 Άλλες δραστηριότητες συναφείς προς τις ασφαλίσεις και τα συνταξιοδοτικά ταμεία

 

Αλλα, στο Ε.Ε.Α το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για τον μαύρο γάτο (με τέτοιο τρόπο που να μήν μπορούν να εισπράξουν αγωγούλα)  στην σελίδα insurance-eea.gr (μή στείλετε εξώδικο μέσω του επόμενου υποψήφιου προέδρου,  ξέρετε σε ποιο άρθρο αναφερόμαστε)

ΝΙΑΟΥ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από