Μαύρος Γάτος

Το Σάββατο η Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ στην Θεσσαλονίκη

Αυτό το Σάββατο 2/10 εκπρόσωποι των σωματείων – μελών της ΠΟΑΔ από όλη τη χώρα θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Σε ένα ιδιαίτερα ενωτικό κλίμα και με την συμμετοχή δεκάδων αντιπροσώπων των σωματείων για πρώτη φορά μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο αποχής απο δημόσιες συναθροίσεις λόγω της covid19 η ΠΟΑΔ μέσα θα δείξει την δυναμική της και κυρίως την ανεξαρτησία της.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΠΟΑΔ το τελευταίο διάστημα κατάφερε να εγγράψει νέα μέλη – σωματεία  και αν γίνει ακόμη πιο ισχυρή.

Λίγα λόγια για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Ιδρύθηκε 12 Νοεμβρίου 1983 με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ασφαλιστών Π.Ο.Ε.Α με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος και την σύμπραξη του Συνδέσμου Πρακτόρων Ασφαλιστικών Εταιρειών Θεσσαλονίκης , της Ενώσεως Ασφαλιστών Θεσσαλίας και του Συλλόγου Ασφαλιστών Λαρίσης . Στις 2 Μαΐου του 1997, τροποποιήθηκε το καταστατικό της και μετονομάστηκε σε Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων Π.Ο.Α.Π.

Το 2009 αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής για ενιαία εκπροσώπηση όλων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες των κατά τόπους Πρωτοβάθμιων Σωματείων, μετά από έγκριση που έλαβε από την Γενική Συνέλευση των Μελών της, προχώρησε σε τροποποίηση του καταστατικού της με την μορφή που έχει σήμερα και με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Π.Ο.Α.Δ.

Αποτελεί τον κεντρικό φορέα εκπροσώπησης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών περιλαμβάνοντας στους κόλπους της Σωματεία όλων των βαθμίδων της Διαμεσολάβησης.

Επιδίωξη της ΠΟΑΔ όλα αυτά τα χρόνια είναι η ενιαία έκφραση του συνόλου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αφού ως καταστατικός σκοπός της είναι, η διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών της καθώς και η συστηματική ανάδειξη & μελέτη των προβλημάτων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, για την προσφορότερη επίλυση τους.

Από το 1990, είναι μέλος του BIPAR και Ιδρυτικό Μέλος της ΕΑΔΕ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μη χάσετε το Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Συνεντεύξεις και πρόσωπα της αγοράς με άποψη και αντικειμενικότητα

Μη χάσετε το Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο με παρουσιαστή τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv με ανανεωμένη ύλη, πλούσια θεματολογία και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις! Η μοναδική διαδικτυακή εκπομπή για τους

Προβληματίζει η υψηλή συγκέντρωση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά – Αυξάνονται οι ασφαλιστικές εταιρείες με έδρα στο εξωτερικό