Το σκέφτηκαν δυό φορές στην Ενωση Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη και ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ με την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Επικράτησε η λογική στο Δ.Σ της Ενωσης Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη (ΕΑΔΕ) και αφού ζύγισαν τα δεδομένα και κατάλαβαν πως η δημοσιοποίηση της ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ που θα φίμωνε την ελεύθερη δημοσιογραφία θα τους κόστιζε αρκετές χιλιάδες ευρώ στα ελληνικά δικαστήρια, αποφάσισαν να την βάλουν «στο συρτάρι».

Να θυμίσουμε πως ο μαύρος γάτος γνώριζε από πρώτο χέρι πως για δεύτερη φορά (ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ενωσης Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη ενοχλούνται από την ΚΡΙΤΙΚΗ) θα προσπαθούσαν να συκοφαντήσουν τον μαύρο γάτο όμως έκαναν πίσω αντιλαμβανόμενοι τις συνέπειες. Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ.

Τα πράγματα είναι απλά κύριοι της ΕΑΔΕ:

Καταρχήν να μάθετε αριθμητική. 2021 – 2013 μας κάνει 8

Κατά δεύτερον η ΚΡΙΤΙΚΗ είναι δικαίωμα κάθε πολίτη και μέσου ενημέρωσης και καλό θα είναι ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ!

ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΑΚΙΔΗ?

(πάμε ξανά : 2021 – 2013 = 8!!!)

Προσοχή την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο.

Υ.Γ Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ!!!!!!!!!!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο