Τον Χατζηθεοδοσίου σκέφτονται στον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναβρασμός στην αγορά από τις δηλώσεις Κατρούγκαλου - Μπαράζ αντιδράσεων από επαγγελματικούς φορείς.....εκτός.....απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου!  Τί συνέβη και η υποψηφιότητα Χατζηθεοδοσίου...πήγε από κεί που ήρθε; Χάρις στη δική του παρουσία νιώθουμε ακόμη πιο ασφαλείς και σίγουροι ότι κάθε αίτημά μας θα προωθηθεί θεσμικά, προς όφελος της διαμεσολάβησης πανελλαδικά.

Εξετάζουν την πιθανότητα να ορίσουν υποψήφιο στην εν λόγω περιφέρεια σε συνεργασία µε το Κίνηµα Αλλαγής

Αν και η εντολή και επιθυµία του Αλέξη Τσίπρα είναι να µην ανοίξει καμία δημόσια συζήτηση για υποψήφιους βουλευτές, δημάρχους και περιφερειάρχες πριν ολοκληρωθεί το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ήδη οι άνθρωποι που ασχολούνται µε τις αυτοδιοικητικές εκλογές εξετάζουν την πιθανότητα να ορίσουν υποψήφιο στην Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία µε το Κίνηµα Αλλαγής.

Στο πλαίσιο αυτό, τα ονόματα του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και του προέδρου της Γενικής Συνοµοσπονδίας Επαγγελµατιών, Βιοτεχνών και Εµπόρων Ελλάδας, Γιώργου Καββαθά, έχουν πέσει στο τραπέζι.

Δημοσιεύτηκε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 26/3

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν