Τρομακτικό! Η Δήμητρα Λύχρου αναφέρει ώς επιτυχία της ΕΑΔΕ την ψήφιση της IDD και όσα συμπεριλάμβανε!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Σύμφωνα με την κυρία Λύχρου, η διαμεσολάβηση είναι αναντικατάστατη, από τη στιγμή που ο κόσμος θέλει να μιλήσει ανθρώπινα για ό,τι τον απασχολεί, με φυσική παρουσία.

Το διαβάσαμε και αυτό! Σε άρθρο της η κα Δήμητρα Λύχρου στο aagora.gr αναφέρει την ψήφιση της IDD ώς επιτυχία της ΕΑΔΕ! Της ένωσης προσώπων η οποία θέλει να ΑΦΑΝΙΣΕΙ την ΠΟΑΔ και να ΚΛΕΨΕΙ τα σωματεία της.

Να υπενθυμίσουμε (αν και το θυμάστε πολύ καλά αγαπητοί αναγνώστες μας) τί έγινε με την ψήφιση της IDD.

Σταμάτησε να υφίσταται συνεργασία Μεσιτών με Πράκτορες. Αυτό είχε σάν συνέπεια την τεράστια αύξηση εξόδων των μεσιτών οι οποίοι έπρεπε να ιδρύσουν και πρακτορειακή εταιρεία προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνεργάτες τους! Οσοι δέν το σκέφτηκαν είτε δεν πρόλαβαν έχασαν μεγάλο μέρος της παραγωγής τους και εν τέλει έβαλαν λουκέτο.

Οι πράκτορες δέν μπορούσαν να έχουν συνεργασία με διαμεσολαβητές οι οποίοι είχαν άδεια μεσίτη!

Διαβάστε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Η ΕΑΔΕ δέχθηκε βολές στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, γιατί τάραξε λιμνάζοντα ύδατα, ενόχλησε και ύψωσε λόγο.

Δέχτηκε βολές, γιατί κατάφερε να κερδίσει μάχες που άλλως θα ήταν χαμένες, αν παρέμενε το προηγούμενο πολυκερματισμένο καθεστώς, της κατά μόνας και διαιρεμένης συνδιαλλαγής.

Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία μεγάλες προκλήσεις, που καλό είναι να τις θυμόμαστε. Όπως τον ασφαλιστικό Τειρεσία, τις ετεροβαρείς Συμβάσεις με τις παγίδες στις σελίδες τους και στους Κανονισμούς πωλήσεων, την Οδηγία IDD και όσα τελικά συμπεριέλαβε, μετά από προσπάθειές μας που κράτησαν περισσότερο από δύο χρόνια και κατέληξαν στην ψήφιση του νόμου 4583/18. τις κινητοποιήσεις κατά του νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, τις διαμαρτυρίες κατά των αθέμιτων πρακτικών του bancassurance, με απεργία και κατάθεση υπομνήματος στη ΔΕΙΑ και στην Κεντρική Ένωση Τραπεζών, τις διορθωτικές παρατηρήσεις στο θέμα της πιστοποίησης γνώσεων και της ύλης των εξετάσεων, τη συμμετοχή στη διαμόρφωση του Ενιαίου Μητρώου (Ε.ΣΗ.Π.) στην ΚΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΑΔ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΑΔΕ 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο