Τσιμουδιά από ΤΟΖΑΚΙΔΗ, ΓΑΒΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΥΧΡΟΥ για την αποκάλυψη του ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ περι FAKE EΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΑΔΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ακόμη ψάχνουν δικαιολογίες οι κ.κ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ , ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΥΧΡΟΥ προκειμένου να απαντήσουν στον κόσμο που θέλει απαντήσεις σχετικά με την αποκάλυψη του ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ για τον fake εορτασμό των 10 (μείον 2) χρόνων από την ίδρυση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. (ΕΑΔΕ)

Το κολάζ εικόνων από άρθρα που σήμερα σας παρουσιάζουμε σας δείχνει όλη την αλήθεια! (πλην της συμβολαιογραφικής πράξης που σας δείξαμε πριν μερικές ημέρες – δείτε εδώ )

Όπως θα δείτε εκείνη την εποχή και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2013 το insuranceworld.gr έγραφε σχετικά πως “μέχρι το τέλος εβδομάδος θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες σχετικά με τη ίδρυση της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Ελλάδος. Ήδη από τους φορείς ΠΟΑΔ, ΠΣΑΣ, ΣΕΜΑ, ΠΣΣΑΣ και Σύνδεσμος Συνργαζόμενων με Μεσίτες Lloyd’s, που συμμετέχουν έχει υπογράψει ο ένας και μέχρι την Τετάρτη θα έχουν υπογράψει και οι υπόλοιποι”

Αντίστοιχα το insurancedaily.gr στις 21/3/ 2013 ανέφερε πως “Μπήκαν οι υπογραφές, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει για το Καταστατικό Ίδρυσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ). Συγκεκριμένα, στα γραφεία της ΕΑΔΕ ενώπιον της Συμβολαιογράφου Μαραθώνος κ. Αλίκης Τζαβελάκου, οι Πρόεδροι, του ΠΣΑΣ κ. Ελένη Γρυπάρη, του ΠΣΣΑΣ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, της ΠΟΑΔ κ. Αλέξανδρος Ραφαηλίδης, του ΣΕΜΑ κ. Γιώργος Καραβίας και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Συνεργαζομένων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα, κ. Νικόλαος Αποστολόπουλος, υπέγραψαν το ιδρυτικό Καταστατικό της Ένωσης Νομικών Προσώπων με την επωνυμία Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος με τον διακριτικό τίτλο -ΕΑΔΕ – επισφραγίζοντας και τυπικά την ήδη από διετίας λειτουργούσα ουσιαστικά Ένωση”

Το ίδιο και στο aagora.gr οπου στις 20 Μαρτίου 2013 γινόταν αντίστοιχη αναφορά.

Και έχουμε τον κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μας λέει ξανά μεσα απο το εργαλείο επικοινωνίας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών το insurance-eea.gr πως η Ενωση προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη (ΕΑΔΕ την ονομάζει ο ίδιος) υπάρχει 10 χρόνια!

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο