Μαύρος Γάτος

Τυπογραφικό λαθάκι η λέξη “τακτικό μέλος” για την εγγραφή της LIFE PLAN στο ΕΙΑΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο  μαύρος γάτος έλαβε και σας κοινοποιεί την απάντηση – παρέμβαση του Γενικού Διευθυντή του ΕΙΑΣ κ. Νίκου Σωφρονά σχετικά με την αποκάλυψη του μαύρου γάτου για την παράτυπη εγγραφή της LIFE PLAN, εταιρείας διαμεσολάβησης συμφερόντων ΓΑΒΑΛΑΚΗ που μεταξύ άλλων είναι και Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α! στο ΕΙΑΣ!

Διαβάστε την απάντηση και σε λίγη ώρα η απάντηση του μαύρου γατούλη γιατί…..ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ! (Σίγουρα ομως ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ!)

Εξ αφορμής δημοσιεύματος σε ιστοσελίδες κλαδικού ενδιαφέροντος, αφορώντος στην εγγραφή της Εταιρείας LIFE PLAN ως Μέλους του Ινστιτούτου μας, θέτω υπ΄όψη σας τα ακόλουθα σημεία ενδιαφέροντος:

Η εγγραφή της Εταιρείας LIFE PLAN ως Μέλους του Ινστιτούτου μας, έχει ακολουθήσει τις καταστατικές μας προβλέψεις περί εγγραφής Συνδεδεμένων Μελών. Η αναγραφή, στο προσφάτως κοινοποιηθέν Δελτίο Τύπου, της εγγραφής της ως Τακτικού Μέλους του Ινστιτούτου μας, οφείλεται μόνον σε τυπογραφικό λάθος επί του λεκτικού της σχετικής ανακοίνωσης. Συνεπώς, η Εταιρεία LIFE PLAN αποτελεί το νέο Συνδεδεμένο Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Ορθή αποστολή του Δελτίου Τύπου, επισυνάπτεται στο σημείωμά μου αυτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Διεύθυνση του Ινστιτούτου ευχαριστούν πολύ όλους τους παράγοντες της αγοράς μας για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τις πρωτοβουλίες και το Εκπαιδευτικό του Πρόγραμμα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά,

Νίκος Δ. Σωφρονάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ……Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε