Βασίλης Κούκουρας: Από ηθοποιός έγινε ασφαλιστής

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Βασίλης Κούκουρας την Παρασκευή με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Από την συνέντευξη, όμως, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Μάνθος από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ενώ αναφέρθηκε και ο νέος ρόλος του ασφαλιστή!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Βασίλης Κούκουρας εξομολογήθηκε πως «το γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία».

«Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την δουλειά του ασφαλιστή και την κάνω επαγγελματικά, με επάρκεια και διαπιστευμένη κατάσταση οπότε είμαι πολύ δοσμένος σε αυτό γιατί μου αρέσει».

«Πέρα από την δουλειά του ασφαλιστή και τη σειρά στο MEGA, θα είμαι και στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βασίλης Κούκουρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή: τhestival.gr

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν