Βρείτε τις διαφορές στην “μεγάλη επιτυχία” της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το να έχεις στη διάθεσή σου δύο ιστοσελίδες για να προβάλεις όπως εσύ επιθυμείς τις δραστηριότητές σου το βρίσκουμε εξαιρετικό!

Ομως , καλό θα είναι να μήν γράφουμε πράγματα που μπορούν να διασταυρωθούν και τελικά να μήν είναι πραγματικά.

Για ακόμη μία φορά τα “επικοινωνιακά εργαλεία” insurance-eea.gr και eea.gr κάναν τη δουλειά τους αλλα ο μαύρος γάτος…..πάλι έχασε το απόγευμα της Καθαρά Δευτέρας για να τους…..αποκαλύψει!

Ο βαρύγδουπος τίτλος που αφορά την τελευταία εκδήλωση του Ε.Ε.Α με αντικείμενο τον αθέμιτο ανταγωνισμό έγραφε το εξής:

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. με θέμα: «Ελεύθερος και αθέμιτος ανταγωνισμός και μικρομεσαίες επιχειρήσεις» – Βίντεο

Και όλα αυτά βέβαια αναρτήθηκαν δύο μέρες μετά την ανάρτηση του Μαύρου Γάτου περι “παταγώδους αποτυχίας” στην εν λόγω εκδήλωση. Μάλιστα η ανάρτησή μας – όπως πάντα – συνοδευόταν απο το ανάλογο screen shot προκειμένου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Ετσι, μετά το “σούσουρο” που έγινε, αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοινώσεις περι……ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Τα όσα γράφουμε επιβεβαιώνονται αν κανείς δεί και τις προβολής που έχει η εν λόγω εκδήλωση στο κανάλι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο youtube!

Βρείτε τις διαφορές στην "μεγάλη επιτυχία" της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α! 1

Όπως παρατηρεί κανείς, οι προβολές είναι στο σύνολο 165……5 μέρες μετά την εκδήλωση!!!! 

Αντιλαμβάνεστε πόσοι πραγματικά παρακολούθησαν την εκδήλωση την ίδια μέρα και ώρα!

Να θυμίσουμε πως το άρθρο που ΕΝΟΧΛΗΣΕ τους ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΥΣ ανέφερε πως την εν λόγω εκδήλωση παρακολούθησαν τουλάχιστον…..3 άτομα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ

Μάλιστα, έπειτα απο την εκ νέου αναφορά του Μαύρου Γατούλη στις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ του Ε.Ε.Α και του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου στον τομέα των διαδικτυακών εκδηλώσεων, μαθαίνουμε πως ετοιμάζεται νέα επιστολή απο την Ενωση Προσώπων με Συμβολαιογραφική πράξη – Ε.Π.Σ.Π (ανώνυμη βεβαίως για να αποφευχθούν μηνύσεις) προκειμένου κάποιος να “δείξει το δάχτυλο” στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο