Ξύπνησε και η ΕΑΔΕ και θα κάνει γύρους….ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Διαβάστε το Δ.Τ που απέστειλε στον mavrosgatos.gr καθώς και στα υπόλοιπα κλαδικά μέσα η ΕΑΔΕ.

Ξαφνικά , μετά την πολύμηνη χειμερία νάρκη και τις αποκαλύψεις του Μαύρου Γάτου για την επιστολή που ποτέ δέν δημοσιοποιήθηκε, όπως επίσης και της αποχώρησης της Ε.Ε.Α.Ε απο την ΠΟΑΔ (για τους γνωστούς λόγους δείτε εδώ)

η ΕΑΔΕ γράφει για ΓΥΡΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! (γύρο ενημέρωσης όχι πίτα γύρο)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με αοριστίες και γενικολογίες

Η επαγγελματική μας ζωή είναι γεμάτη συγκεκριμένες υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά καμιά τους δεν είναι τόσο πρωταρχικής σημασίας  όσο η ευθύνη που έχουμε ως Διαμεσολάβηση για την στήριξη και ανάδειξη της ασφαλιστικής συνείδησης στην Κοινωνία μας.

Η φωνή της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι μεγάλη και ο ρόλος της καταλυτικός στην διασφάλιση της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ στις ζωές των συνανθρώπων μας.

  • Παρέχει ασφάλεια εισοδήματος, περίθαλψη εντός η εκτός Νοσοκομείων, Κεφάλαια στήριξης οικογενειών – όταν οι άνθρωποί τους χάνουν τη μάχη με τη ζωή – γεφυρώνοντας έτσι τα οικονομικά αδιέξοδα.
  • Προστατεύει περιουσιακά στοιχεία που δεν αναπληρώνονται μετά από μία καταστροφή, και όλα αυτά χωρίς καθυστερήσεις και διαδικαστικές εμπλοκές.

Αυτή η φωνή, της Ιδιωτικής Ασφάλισης πρέπει να ακουστεί δυνατά και να φτάσει σε ΟΛΟΥΣ!

Είναι καθήκον μας να αναδείξουμε την αναντικατάστατη αξία αλλά και την ομορφιά που υπάρχει και βρίσκεται μέσα σ’ ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Να πούμε σε όλους ότι, οι δυστυχίες των άλλων δεν κάνουν τις δικές μας λιγότερο αληθινές.

Και να καταλάβουν όλοι πως, όσοι εμπιστεύθηκαν την Ιδιωτική Ασφάλιση, υπερνίκησαν όλες τις υλικές δυσκολίες.

Όλοι μπορούν να το κάνουν.

Εμείς, που είμαστε στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να κάνουμε επιτέλους ΣΗΜΕΡΑ το σωστό  βήμα που θα αναδείξει την Ιδιωτική Ασφάλιση ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ του ΑΥΡΙΟ.

Γι’ αυτό ξεκινάμε έναν ακόμη ΓΥΡΟ…

ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο