ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΔ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αδιανόητο!

Εδώ και μέρες ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου διαφημίζει την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο πρόγραμμα επιδότησης της Περιφέρειας Αττικής με τεράστιους τίτλους του τύπου “ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Α Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ” και μέχρι πρίν λίγο όποιος προσπαθούσε να κάνει αίτηση στο ependyseis του έβγαζε μήνυμα “εχετε δηλώσει ως ΚΑΔ επένδυσης τον μή επιλέξιμο ΚΑΔ”

Να το ξαναπούμε γιατί είναι δύσκολο κάποιος να το κατανοήσει αυτό που συμβαίνει!

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου έτρεξε να πεί μέσω των κλαδικών μέσων πως ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ εντάχθηκαν στο εν λόγω πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής……ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ…..ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ…Ο ΚΑΔ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ SCREEN SHOT ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΔ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ! 1

ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ….Ο ΠΣΣΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…..ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ!!

ΠΡΟΕΔΡΕ……ΒΑΛΕ ΓΚΑΖΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ;

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο