Μαύρος Γάτος

Για ποιό λόγο δέν είναι αναρτημένο το καταστατικό της Ε.Ε.Α.Ε στην ιστοσελίδα της;

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ακόμη να αλλάξει τον τίτλο του σωματείου της η κα Δήμητρα Λύχρου!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα της Ενωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος δέν υπάρχει (πιά) το καταστατικό προκειμένου να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να διαβάσει τί ακριβώς κάνει ο συγκεκριμένος σύνδεσμος.

Ο μαύρος γάτος ήδη ενημερώνεται από ανθρώπους που γνωρίζουν τον ρόλο και τους σκοπούς της συγκεκριμένης Ενωσης……και θα σας νιαουρίσει σύντομα.

Βέβαια αν και δε βλέπουμε να κάνει κάτι σημαντικό για τον κλάδο…..όταν πρέπει να υπερασπιστεί τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών….τσούπ! , πετάγεται με ένα Δελτίο Τύπου!

Να θυμίσουμε πως η πρόεδρος της Ενωσης κα Δήμητρα Λύχρου, την τελευταία φορά που μίλησε δημοσίως…..είπε την γνωστή προσβλητική ατάκα ”

” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ”!!!!!”

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ με την δήλωση που εξόργισε τους προέδρους των Επιμελητηρίων σε όλη τη χώρα.

Σύντομα θα σας μιλήσουμε σχετικά.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε