Γνωρίζουν τα μέλη του ΣΠΑΤΕ για την απόφαση Δημητριάδη περι αποχώρησης απο την ΠΟΑΔ;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής (ΣΠΑΤΕ)

Ο ΣΠΑΤΕ καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 & ώρα 16.30μμ στο Ξενοδοχείο «ATHENS ZAFOLIA» Αίθουσα «Θάλεια», Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89 Αθήνα 11474.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μεταξύ των θεμάτων της Γ.Σ περιλαμβάνεται και η απόφαση της Δημητριάδη προκειμένου να απομονωθεί το σωματείο απο την διαμεσολάβηση και να αποχωρήσει απο την ΠΟΑΔ.

Τα Θέματα της Γενικής Συνέλευσης συνολικά είναι τα παρακάτω:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ.
2. Οικονομικός Απολογισμός.
3. Υποβολή προς έγκριση από το Σώμα της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. για την αποχώρηση του
ΣΠΑΤΕ από την ΠΟΑΔ και την ένταξη του στην ΕΑΔΕ.
4. Προτάσεις και τοποθετήσεις Μελών

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του mavrosgatos.gr ο γνωστός Πατερούλης δικτυάρχης του κλάδου άσκησε μεγάλες πιέσεις προκειμένου το σωματείο με τα λιγοστά μέλη να αποχωρήσει απο την ΠΟΑΔ και να αποτελέσει ένα απο τα λιγοστά σωματεία που θα γίνει μέλος της ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗΣ ΕΑΔΕ.

Να υπενθυμίσουμε πως η κα Μαρία Δημητριάδη προ εβδομάδων δημοσιοποίησε προσωπική ιδιωτική γραπτή συνομιλία με τον πρόεδρο της ΠΟΑΔ κο Ηλία Τσολάκη απο τον οποίο….προφανώς δέν έλαβε καμία συγκατάθεση. Δείτε εδώ το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γάτου.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν