Καμία αναφορά στην εκπομπή του Γ. Αυτιά απο τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α περι παρέμβασης στην απόφαση για τα take away

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eπιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά το ρεπορτάζ του mavrosgatos.gr σχετικά με την παράλογη ανάρτηση του Α αντιπροέδρου του Ε.Ε.Α κ. Νίκου Γρέντζελου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έδινε συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου επειδή…..πίεσε καταστάσεις και …..η κυβέρνηση απέσυρε την διάταξη περι take away! Να θυμίσουμε πως τα συγχαρητήρια τα έδωσε με δημόσια ανάρτησή του στο facebook προκειμένου από κάτω….να δοθούν τα ανάλογα συγχαρητήρια για την χάρη που μας έκανε.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του Σαββάτου που από όσο μαθαίνουμε…..δημιούργησε έναν εκνευρισμό στον πρόεδρο. (Όχι για την ανάρτηση του Αντιπροέδρου αλλα….γιατί πάλι ο μαύρος γάτος έγραψε αλήθειες!)

Μάλιστα ο μαύρος γάτος επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής οπου κατα την καθιερωμένη παρουσία του προέδρου στην εκπομπή του Γ. Αυτιά δεν είπε λέξη περι…..επιτυχίας του Ε.Ε.Α για τα take away! Κάτι που είναι απολύτως λογικό διότι την εκπομπή παρακολουθεί και ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αν μάθαινε πως για ακόμη μία φορά ο κ. Χατζηθεοδοσίου οικειοποιείται απόφαση της κυβέρνησης ίσως…..είχαμε άλλα.

Να θυμίσουμε πως αυτό συνέβη και στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη όταν ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου ανακοίνωσε πως ανοίγουν τα κομμωτήρια επικαλούμενος επικοινωνία του με τον Υπουργό Ανάπτυξης κάτι που αργότερα ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης το διέψευσε “αδειάζοντας” τον πρόεδρο. Το αλαλούμ όμως στην αγορά είχε συμβεί.

Οι επιμελητηριακές εκλογές πλησιάζουν, ο νόμος δέν έχει αλλάξει και ούτε πρόκειται να αλλάξει, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει ο τωρινός πρόεδρος να διαλέξει τον διάδοχο….. και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί εκνευρισμό σε Γρέντζελο και Γαβαλάκη για το ποιος θα είναι ο επόμενος.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο