Μαύρος Γάτος

“Στασινόπουλε ξεκλείδωσε τα συρτάρια” Εντονος διάλογος Προέδρου ΠΣΑΣ με τον Γ.Γραμματέα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ο ΠΣΑΣ απαντάει στο editorial του Ευάγγελου Σπύρου !

Ο διάλογος ήταν ιδιαίτερα έντονος.

Με την επικύρωση της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών και τον διορισμό νέου προσωρινού Δ.Σ στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων τα πρώτα πράγματα που έπρεπε να γίνουν ήταν :

α) Η αλλαγή κλειδαριών στα γραφεία του συνδέσμου προκειμένου να μήν “χαθούν” πολύτιμες πληροφορίες και υλικό του ΠΣΑΣ, και,

β) Να επιστραφούν έγγραφα και στοιχεία που είχαν εκτός ΠΣΑΣ τα μέλη του ΔΣ που το πρωτοδικείο έστειλε σπίτι τους.  Παρασκευή απόγευμα η πρόεδρος του Συνδέσμου ζήτησε απο τον Γ. Γραμματέα του ΠΣΑΣ κ. Στασινόπουλο να επιστρέψει τα κλειδιά από τα συρτάρια των γραφείων τα οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν…ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ!

Εν τω μεταξύ ο μαύρος γάτος μαθαίνει πως η εισαγγελική έρευνα προχωράει και εδώ και μερικές εβδομάδες το “παρεάκι” έδωσε κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα!

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, η κάθαρση ξεκίνησε….απο τον ΠΣΑΣ, και θα συνεχιστεί και σε άλλους φορείς και ανθρώπους του κλάδου που λυμαίνονται την αγορά. 

Είδατε μόνο την αρχή.

Μία σπίθα αρκεί για να πάρει φωτιά….

Και αυτή η σπίθα ήταν η επέμβαση του εισαγγελέα στον ΠΣΑΣ και η αποπομπή της Αγίας Τετράδας που προσπαθούσε επι μήνες να θέσει “εκτός” την πρόεδρο για να συνεχίζει να κάνει “παιχνίδι”.

Ο μαύρος γάτος πιστεύει πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΣΑΣ:

α) θα λύσει όλα τα υφιστάμενα προβλήματα που δημιούργησαν οι ΓΝΩΣΤΟΙ

β) θα ξεκινήσει να εγγράφει μέλη πανελλαδικά για να ενδυναμώσει τη θέση του

γ) Γιατί όχι, να γίνει και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και με αυτό το τρόπο να δώσει το μήνυμα προς τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ πως ΥΠΑΡΧΕΙ ομοσπονδία του κλάδου. Έτσι, με αυτό τον τρόπο η ΠΟΑΔ με την συμβολή και τη στήριξη των μελών της θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή.

Y.Γ Μή ξεχάσετε να εγγράψετε τα μέλη που το παρεάκι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ και είχαν πληρώσει την συνδρομή τους απο τον Μάρτιο.

ΝΙΑΟΥ

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από