Μαύρος Γάτος

“Στασινόπουλε ξεκλείδωσε τα συρτάρια” Εντονος διάλογος Προέδρου ΠΣΑΣ με τον Γ.Γραμματέα

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ο διάλογος ήταν ιδιαίτερα έντονος.

Με την επικύρωση της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών και τον διορισμό νέου προσωρινού Δ.Σ στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων τα πρώτα πράγματα που έπρεπε να γίνουν ήταν :

α) Η αλλαγή κλειδαριών στα γραφεία του συνδέσμου προκειμένου να μήν “χαθούν” πολύτιμες πληροφορίες και υλικό του ΠΣΑΣ, και,

β) Να επιστραφούν έγγραφα και στοιχεία που είχαν εκτός ΠΣΑΣ τα μέλη του ΔΣ που το πρωτοδικείο έστειλε σπίτι τους.  Παρασκευή απόγευμα η πρόεδρος του Συνδέσμου ζήτησε απο τον Γ. Γραμματέα του ΠΣΑΣ κ. Στασινόπουλο να επιστρέψει τα κλειδιά από τα συρτάρια των γραφείων τα οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν…ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ!

Εν τω μεταξύ ο μαύρος γάτος μαθαίνει πως η εισαγγελική έρευνα προχωράει και εδώ και μερικές εβδομάδες το “παρεάκι” έδωσε κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα!

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, η κάθαρση ξεκίνησε….απο τον ΠΣΑΣ, και θα συνεχιστεί και σε άλλους φορείς και ανθρώπους του κλάδου που λυμαίνονται την αγορά. 

Είδατε μόνο την αρχή.

Μία σπίθα αρκεί για να πάρει φωτιά….

Και αυτή η σπίθα ήταν η επέμβαση του εισαγγελέα στον ΠΣΑΣ και η αποπομπή της Αγίας Τετράδας που προσπαθούσε επι μήνες να θέσει “εκτός” την πρόεδρο για να συνεχίζει να κάνει “παιχνίδι”.

Ο μαύρος γάτος πιστεύει πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΣΑΣ:

α) θα λύσει όλα τα υφιστάμενα προβλήματα που δημιούργησαν οι ΓΝΩΣΤΟΙ

β) θα ξεκινήσει να εγγράφει μέλη πανελλαδικά για να ενδυναμώσει τη θέση του

γ) Γιατί όχι, να γίνει και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και με αυτό το τρόπο να δώσει το μήνυμα προς τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ πως ΥΠΑΡΧΕΙ ομοσπονδία του κλάδου. Έτσι, με αυτό τον τρόπο η ΠΟΑΔ με την συμβολή και τη στήριξη των μελών της θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή.

Y.Γ Μή ξεχάσετε να εγγράψετε τα μέλη που το παρεάκι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ και είχαν πληρώσει την συνδρομή τους απο τον Μάρτιο.

ΝΙΑΟΥ

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ