Μαύρος Γάτος

Ξεβρώμισε ο τόπος στον ΠΣΑΣ! Μία νέα μέρα ξημέρωσε!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Ξεπλύθηκε από την ΒΡΩΜΑ ο ΠΣΑΣ έπειτα από μία μαραθώνια συνεδρίαση η οποία περιελάμβανε την Γενική Συνέλευση, την παρουσίαση του απολογισμού και την εκλογική διαδικασία.

Οι εργασίες του σωματείου ξεκίνησαν λίγο μετά τις 15.00 και ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ κάπου στις 22.30

 

Αν και οι επαγγελματίες έπρεπε να είναι περισσότεροι, όσοι βρέθηκαν εκεί ΞΕΠΛΥΝΑΝ με την ψήφο τους ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ Σωματείο του ΠΣΑΣ

Έστειλαν στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ αυτούς που έπρεπε και εξέλεξαν ΙΚΑΝΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΣ θα πρέπει να σηκώσουν ΜΑΝΙΚΙΑ και να κάνουν δουλίτσα.

Επίσης σημαντική εξέλιξη το γεγονός οτι Ο ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ δέν έλαβε τελικά μέρος στην διαδικασία (αχ τι κρίμα)

Το σημαντικότερο όμως της ημέρας ήταν η ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ ΗΤΤΑ του ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙΑ που πήρε ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΟΥΣ και τώρα μπορεί να ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ για άλλη παραλία!

 

Τώρα τί μένει; Μένει το νέο Δ.Σ να οδηγήσει τους υπευθύνους για το ΦΑΓΟΠΟΤΙ στα οικονομικά του ΠΣΑΣ στην δικαιοσύνη!

Γιατί άν δεν το κάνει τότε….θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ στην ΑΠΑΤΗ!

 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ …….ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!

 

 

Υ.Γ Μπορείτε να φανταστείτε τί θα συνέβαινε άν ο mavrosgatos.gr δεν αποκάλυπτε το σκάνδαλο πριν δύο χρόνια και αν εδώ και 1 μήνα δεν αποκάλυπτε το περιεχόμενο του πορίσματος ΦΩΤΙΑ για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΣΑΣ; (Αλλα αυτό θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από