Ο Θεσσαλονικιός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής που διακρίθηκε στην Ευρώπη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Μπαράζ δημοσιεύσεων για τον δικό μας. Τον Θεσσαλονικιό - συνάδελφο - ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, ο οποίος διακρίθηκε στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ διαγωνισμό Business Elite Awards.

Μπαράζ δημοσιεύσεων για τον δικό μας. Τον Θεσσαλονικιό – συνάδελφο – ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, ο οποίος διακρίθηκε στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ διαγωνισμό BusinessEliteAwards.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Μαύρου Γατούλη που πρώτοι γράψαμε για τον επιτυχημένο και διακεκριμένο συνάδελφο. 

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ στο grtimes.gr 

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, σε μία εξαιρετική τελετή στο Ciragan Kempinski Palace στην Κωνσταντινούπολη, παραδόθηκαν τα βραβεία των καλύτερων 40 επιχειρηματιών κάτω των 40 της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, από το διεθνή φορέα BusinessEliteAwards. Η Ελλάδα συμμετείχε με άρωμα Θεσσαλονίκης, από τον Επιχειρηματία και συνιδρυτή τη GreekInsuranceLeaders Παπαθανασίου Θωμά, ο οποίος δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η συμμετοχή του κ. Παπαθανασίου, αποτέλεσε τη μοναδική ελληνική συμμετοχή και βράβευση σε αυτό το ιδιαίτερο επιχειρηματικό club, καθώς οι υπόλοιποι βραβευθέντες, προέρχονται από χώρες της Βαλκανικής και της Ανατολικής Ευρώπης, με πρωταθλήτρια τη Ρουμανία, η οποία και έλαβε τις περισσότερες διακρίσεις.

Ο ίδιος ο Θωμάς Παπαθανασίου, εμφανώς συγκινημένος, κατά την παραλαβή αυτού του ιδιαίτερου τίτλου και από το βήμα της εκδήλωσης, ανέφερε τα εξής:

«Είναι κάποιες στιγμές που δεν μετανιώνουμε για όσα έχουμε αποφασίσει έως τώρα. Δεν μετανιώνουμε ούτε για τις χειρότερες, αλλά ούτε και για τις καλύτερες αποφάσεις που έχουμε λάβει, καθώς όλα αυτά μας οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να αισθανθούν έτσι, έστω και μία φορά στη ζωή τους», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, τη σύζυγό του και συνέταιρό του Άννα Νικηφορίδου καθώς και την κόρη τους.

Βασικό κριτήριο της επιλογής του Θωμά Παπαθανασίου, αποτέλεσε η καινοτομία και διαφοροποίηση της επιχείρησης GreekInsuranceLeadersστην ελληνική αγορά και ιδιαίτερα στον ασφαλιστικό κλάδο. Η συγκεκριμένη καινοτομία δημιουργήθηκε κατά την περίοδο του COVID-19 και δίνει τη δυνατότητα ταξινόμησης των πραγματικών ασφαλιστικών αναγκών ενός ανθρώπου, μέσα από την απάντηση μερικών απλών ερωτήσεων. Κάτι τέτοιο πρακτικά, μειώνει το χρόνο αγοράς μίας ασφάλειας ζωής ή υγείας, από 4 ώρες σε 30 λεπτά. Δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλιστικό σύμβουλο, να κάνει ακόμα περισσότερες συναντήσεις καθημερινά και να αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγή του.

Ο Θωμάς Παπαθανασίου θα είναι υποψήφιος στο Δ. Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ως Δημοτικός Σύμβουλος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Σχόλιο του mavrosgatos.gr

Εξαιρετική η επιλογή του κ. Ζέρβα να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τον ΚΑΤΟΧΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ κ. Θωμά Παπαθανασίου. Η νίκη είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Ο mavrosgatos.gr στέλνει τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν