Σάλος στην ασφαλιστική αγορά μετά την αποκάλυψη του Μ.Γ για την ανευ αδείας χρήση κινητών τηλεφώνων ασφαλιστών!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πανελλαδικός σάλος έχει προκληθεί έπειτα απο την μεσημεριανή αποκάλυψη του Μαύρου Γάτου σύμφωνα με την οποία πρόεδρος μεγάλου επιμελητηρίου της χώρας φέρεται χρησιμοποίησε τα προσωπικά δεδομένα (αριθμούς κινητών τηλεφώνων) των μελών του – και φυσικά και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών – προκειμένου να αυτοπροβληθεί !

Διαβάστε εδώ την αρχική ανάρτηση του Μαύρου Γάτου η οποία έγινε το απόγευμα στις 16.30

Το σημαντικότερο σε όλη την υπόθεση είναι η απάντηση του φορέα που υποτίθεται έστειλε το sms η οποία ήταν «εμείς δεν στείλαμε κανένα SMS»

Συμβουλεύουμε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι έλαβαν το συγκεκριμένο sms αυτοπροβολής του προέδρου πως μπορούν να προχωρήσουν σε εγγραφή καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα παρακάτω στοιχεία:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Λ. Κηφισίας 1-3, T.K. 115 23 Αθήνα, Τηλ: 210-6475600, email: contact@dpa.gr

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατούμε ενήμερους γατόνια μας.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω